Cicle Gaudí aquest divendres amb ‘El meu germà persegueix dinosaures’

222

Nova proposta cinematogràfica del Cicle Gaudí aquest divendres, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. De la mà de l’associació Cinema del Diable i la Regidoria de Cultura, es projectarà El meu germà persegueix dinosaures (Stefano Cipani, 2020). Explica la història d’en Jack, qui té cinc anys i dues germanes. Desitja amb totes les seves forces un germà per jugar “a coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà “especial”.

En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya. Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

La pel·lícula El meu germà persegueix dinosaures està basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i Jack a la vida real. Les entrades es poden comprar al web entrades.martorell.cat.