CiU ofereix un govern fort i un alcalde potent per superar el context econòmic i social actual

742

CiU va fer campanya electoral aquest diumenge a la tarda al barri de Buenos Aires. Els membres de la candidatura encapçalada per Xavier Fonollosa pensen que el 24 de maig són les eleccions municipals més importants de la història de Martorell. “Pel context econòmic i social en què ens trobem, ens cal un govern fort, un alcalde potent que es faci escoltar, que defensi Martorell per sobre de tot”, va dir el número 3 de la llista, Lluís Esteve. També van parlar Belén Leiva, Salvador Esteve i el candidat, Xavier Fonollosa.

Lluís Esteve va començar el seu discurs recordant la transformació i millora que ha viscut Martorell en els darrers anys. “S’ha fet molta obra pública al servei de les persones, s’han fet equipaments, com el Centre Integral d’Esport Salut. S’han millorat els espais de les urgències de l’hospital, s’ha posat en marxa la nova residència de gent gran i fa unes setmanes es posava també en marxa la nova biblioteca municipal que ja ha tingut milers de visites. És l’exemple de l’urbanisme al servei de les persones. Hem fet molta feina, però no hem de caure en el cofoisme, perquè ens en queda molta per fer”.

El número tres de la llista de Fonollosa, Lluís Esteve, es va referir a les eleccions del proper diumenge com els comicis que han de servir per triar entre dos models i dos estils de fer. “Triem entre dues maneres de fer i d’actuar. N’hi ha que quan hi ha problemes es dediquen a fer-los més grans, a amplificar-los. Per a ells, com més gran sigui el problema, millor, més rèdit pensen que en trauran. A CiU els problemes ens agrada afrontar-los i intentar resoldre’ls amb solucions”.

Després de recordar i assegurar que el tripartit de la legislatura 2003-2007 va “protagonitzar el pitjor govern de la història de Martorell”, Lluís Esteve va preguntar: “us imagineu què serien capaços de fer en la situació de crisi econòmica que tenim avui?”. I va acabar dient que “l’alcalde Esteve ha liderat una feina de millora molt important per a Martorell, el Xavier hi ha treballat al costat, colze a colze, ha estat en bona part l’artífex d’aquesta transformació. N’hem après molt, de l’alcalde Esteve, de la seva estima a Martorell, de la constància i la seva tenacitat. El Xavier n’ha estat l’alumne més avantatjat i brillant i és la persona més preparada per dur Martorell més lluny”.

Per la seva part, el candidat convergent va parlar de l’obra feta a Buenos Aires. “Portem molts i molts anys millorant aquest barri. Hem actuat en totes i cadascuna de les places i ara estem treballant amb l’Associació de Veïns per resoldre un problema de façanes”, ha dit Fonollosa. “Martorell afronta reptes importants i només un govern de CiU pot assumir-los amb garantia. Necessitem un govern fort i estable per establir les condicions per a la reactivació i l’ocupació”, va concloure l’alcaldable.

Salvador Esteve i Belén Leiva, l’experiència i la joventut

Va encetar l’acte electoral la número 7 de la llista i una de les candidates més joves, Belén Leiva. “Formo part d’una generació que hem crescut amb l’alcalde Salvador Esteve. Em sento identificada amb el Martorell de l’alcalde Esteve i ara vull participar del projecte del Xavier Fonollosa perquè m’ha encomanat la passió per Martorell”, va dir Leiva.

Per últim, l’alcalde Salvador Esteve va dir que, “veient els candidats i les propostes que presenten, us ha de costar molt poc decidir a qui heu de votar. Penseu que els únics que tenim un projecte de futur som els de CiU amb el Xavier Fonollosa com a candidat”.