Ciutadania i entitats poden presentar candidatures als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport 2023

813
Nit Activitat Física i Esport 2022
Nit Activitat Física i Esport 2022

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell ha obert el termini de presentació de candidatures de cara als Premis de la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport de 2023. Persones i entitats poden omplir aquest formulari en línia o en format paper i fer les seves propostes per a qualsevol de les nou categories. La convocatòria romandrà oberta fins el 9 de febrer.

La propera Nit de l’Activitat Física i de l’Esport a Martorell ja té data marcada al calendari: el divendres 31 de març de 2023. Serà una nova cita amb uns premis “que tenen per objecte reconèixer diversos àmbits de l’activitat física i l’esport dins l’any 2022”, com explica el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Martorell Gerard Franch.

Qualsevol persona o entitat de Martorell ja pot proposar candidats a les diferents modalitats: “El període de presetació de candidatures es va obrir el passat 15 de desembre, i s’estendrà fins al 9 de febrer”, afegeix.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Es podran proposar candidats a nou categories diferents -totes, excepte el premi d’Honor, que el decideix el jurat-. Es tracta del premi al reconeixement al patrocinador de l’any; als dirigents de l’esport; a la millor organització d’esdeveniments esportius; al centre educatiu; a l’activitat física i l’esport inclusius, per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; als valors de l’esport; a l’èxit esportiu més rellevant i als esportistes femenina i masculí de l’any.

Es podran presentar les candidatures “omplint un formulari per escrit a les Oficines d’atenció i consergeries del Complex Esportiu La Vila; el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES); el Complex Educatiu i Serveis Generals” o bé a través d’aquest enllaç web, comenta el tècnic. Ell mateix afegeix que, un cop tancat el termini de presentació, “el 16 de febrer el jurat es reunirà i determinarà els finalistes. Els guanyadors s’anunciaran el dia de la gala”.

Gerard Franch, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Martorell

La Nit de l’Activitat Física i de l’Esport és un acte organitzat per l’Ajuntament de Martorell per reconèixer a les persones, centres educatius i entitats locals que han destacat en diversos àmbits de l’activitat física i l’esport dins del nostre municipi. Els guardons pretenen donar un enfocament global i divers de l’esport a Martorell, mitjançant diverses modalitats, i reconeixeran els mèrits assolits durant l’any 2022.