Comença el desplegament de telefonia mòbil 4G en la banda de 800MHz a Martorell

982

El desplegament de les emissions de telefonia mòbil 4G a través de la banda de 800MHz es farà a Martorell, en els propers dies, amb la intenció d’oferir les milores prestacions i la màxima extensió possible de cobertura mòbil. Els usuaris rebran la informació del desplegament a la bústia de la seva llar.

Les emissions de telefonia mòbil 4G es produiran a la banda adjacent a la de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Durant el desplegament és possible que la recepció del senyal de la televisió pugui veure’s afectat en alguns edificis o habitatges propers a les estacions de telefonia mòbil.

Més velocitat de connexió a Internet

Aquestes xarxes 4G, sobre una nova banda de freqüències (800MHz), arriben per a millorar la velocitat de connexió a Internet, serveis de televisió sota demanda, descàrregues de música així com a nous serveis que apareixeran en els propers anys. La prestació d’aquests serveis ja s’han aplicat a països europeus com el Regne Unit, França i Itàlia, i han suposat un pas endavant pel que fa als serveis i prestacions per als usuaris i ciutadans.

A través d’aquesta tecnologia 4G, els usuaris podran gaudir velocitats de fins a 150Mbps, que superen a les que disfrutem actualment a les llars amb les línies fixes d’ADSL.

Aquest desplegament és fruit d’una resolució del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, amb l’objectiu de resoldre els problemes de cobertura que pateixen els usuaris de telefonia mòbil i garantint que les molèsties siguin mínimes.

En cas que hi hagi alguna afectació, els usuaris es poden posar en contacte a través d’un telèfon gratuït (900 833 999) o al web www.llega800.es.