Comencen les actuacions de fi de curs dels alumnes de l’Escola Municipal de Música

1889
Cloenda curs Escola Municipal de Música
Cloenda curs Escola Municipal de Música

L’auditori del Centre Cultural ha acollit, aquest dimarts a la tarda, la primera actuació del programa de fi de curs de l’Escola Municipal de Música. Una norantena d’alumnes de sensibilització han interpretat, en dos passis degut a l’increment d’alumnes, la cantata La fàbrica de colors de Sergi Salinas. A continuació, hi han actuat els conjunts instrumentals i corals: conjunt de guitarres bàsic, guitarres de l’Escola José Echegaray, conjunt d’ensenyament bàsic 3, corda bàsic, conjunt de vent bàsic i orquestra.

El director de l’Escola Municipal de Música, Manolo Forniés, ha expressat que l’essència de l’aprenentatge musical és compartir el què s’ha treballat a l’aula. “Durant tot el curs estan fent música i preparant el gran concert final”. Aquestes exhibicions són “una gran festa per gaudir de la feina ben feta, compartir-ho amb les famílies i que s’ho passin bé”.

Manolo Forniés, director Escola Municipal de Música

Dimecres (18.00h), es farà el concert de conjunts instrumentals i corals al Centre Cultural. Dijous (19.00h) actuarà el grup de combos i teatre musical a l’Ateneu de Can Carreras. Divendres (19.30h) s’oferirà, també a l’Ateneu, una jam session d’entrada gratuïta. El 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de Música i el darrer dia de curs a l’escola, els integrants dels grups de combos i Big Band actuaran gratuïtament a la plaça de la Vila (19.30h).

Cloenda curs Escola Municipal de Música
Cloenda curs Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música, amb seu a Cal Nicolau, està oberta de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts de 10.00 a 12.30h. Per a més informació podeu contactar al telèfon 93 775 19 48 o bé al correu electrònic escolademusica@martorell.cat.

Consulta l’oferta formativa