Comencen les obres de millora de les piscines del CE La Vila i del CIES

2517

Les piscines del Complex Esportiu La Vila i del Centre Integral d’Esport i Salut es posen a punt per a l’inici de la temporada el proper mes de setembre. Des del dilluns 31 de juliol l’Ajuntament de Martorell està duent a terme diferents actuacions per tal d’adequar aquests equipaments a les necessitats dels usuaris.

Es tracta de dues intervencions: per una banda, ahir va començar la millora de la beurada i les rajoles de la piscina recreativa del Complex Esportiu La Vila. La piscina esportiva i la de clapoteig seguiran operatives durant el període de millores, que acabarà el proper 9 d’agost. En els vestidors de la zona hidrotermal i dels usuaris també es faran intervencions, i es farà de manera alterna, per no interrompre el servei en aquest equipament esportiu.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, defineix aquestes millores com una actuació global, que inclouen reparacions en la piscina i en els vestidors.

Belén Leiva, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Per altra banda, la piscina hidrotermal del Centre Integral d’Esport i Salut estarà fora de servei des del 14 fins al 20 d’agost. Durant aquest període es procedirà a la desinfecció per legionel·la, seguint la normativa vigent, i es farà una tècnica de millora del vas i dels seus elements tècnics. Leiva explica que aquestes obres responen a una aturada tècnica.

Belén Leiva, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Des del Departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell s’ha decidit engegar aquestes intervencions en aquest període perquè són les dates de menor assistència d’usuaris. “Les fem a l’agost perquè és quan menys afectació tenim, quan hi ha menys assistència a aquests equipaments”, ha explicat Leiva.

Belén Leiva, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Minimitzar les incidències i poder oferir la tornada a les activitats de tot el curs amb garanties, s’ha explicat des del Departament d’Esports, són els objectius principals d’aquestes actuacions, que acabaran el proper 20 d’agost.