Comerciants de Fem Vila i Nou Martorell acabaran estocs d’hivern aquest proper cap de setmana

1189

Les associacions de comerciants Fem Vila i Nou Martorell celebraran aquest proper cap de semana les seves respectives fires de liquidació d’estocs de la temporada de tardor-hivern a preus rebaixats. Dissabte serà el torn dels botiguers de la nova associació comercial Fem Vila, i diumenge els comerciants de Nou Martorell organitzen el Forastock a la rambla de Les Bòbiles. Les fires oferiran productes de roba, calçat, complements, articles de la llar i altres serveis.

Primera edició del Vila Stock organitzada per la nova associació de comerciants Fem Vila, que integren uns 40 comerços del nucli antic martorellenc. Dissabte 4 de març, de 10.00 a 20.00h, les botigues associades trauran els seus productes al carrer. Óscar Monje, president de la nova associació, explica que “la voluntat de la fira és liquidar estocs de tota la campanya d’hivern i fer ofertes molt interessants”.

Un Vila Stock amb activitats tot el dia
El president de la nova associació comercial explica que “també vindran paradistes de productes de segona mà i els més petits podran gaudir al matí i a la tarda amb un castell inflable a la plaça de l’Església”. A la tarda, a les 17.00h, les escoles de ball de Martorell faran una exhibició a la plaça de la Vila, dins la primera fira que organitza la recent creada entitat, que té com a principals objectius “organitzar més activitats, dinamitzar el comerç i fer-ne partíceps els veïns”, detalla Monje.

Forastock, primera cita anual dels botiguers de Nou Martorell
Nou Martorell arrencarà diumenge amb la primera de les cinc fires que organitza al llarg de l’any a la rambla de Les Bòbiles. De 10.00 a 22.00h, 40 comerços distribuïts en 60 tendals lluiran els seus productes. “Farem net als nostres magatzems tot liquidant l’estoc de la temporada de tardor-hivern, farem un avanç de la propera campanya de primavera i estiu i continuarem donant-nos a conèixer als visitants”, explica el vicepresident de l’Associació de Comerciants Nou Martorell, Toni Cruz. A la cita hi haurà roba, sabates, complements, material esportiu i infantil, articles de la llar, vehicles, i altres serveis. El carrusel d’inflables a la plaça del Blat amenitzarà per als més petits un dia “de comerç, d’esbarjo, per a que la gent vingui a passejar i a comprar!”, afegeix Cruz.