Compartint Criances, un nou espai de trobada entre famílies

285
Compartint criances

L’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa un nou espai de trobada per a famílies anomenat Compartint Criances. Vol donar resposta a la necessitat de compartir, en format presencial, l’experiència de tenir un nadó, tot creant vincles que els hi permeti viure-la emocionalment d’una manera positiva i generar xarxes de relacions socials.

Compartint Criances té lloc a la Llar d’Infants Riu de Sons, espai utilitzat normalment per al programa Espai Nadó, que aquest curs s’ha suspès per la situació sanitària. Les sessions són setmanals, duran una hora i mitja, els dimarts o els dijous de 10.30 a 12.00h. D’aquesta manera, s’ofereix la possibilitat d’obrir dos grups amb garanties de seguretat per als assistents i respectant les mesures establertes en matèria de salut pública.

Lídia Torras, directora de la Llar d’Infants Riu de Sons, comenta que “vam veure la necessitat que hi hagués un grup presencial on les mares i pares poguessin conèixer-se, relacionar-se i compartir les seves experiències en tenir un nadó. Un fet que sovint genera dubtes, i el fet de parlar amb algú que està passant el mateix procés vital pot ser enriquidor i a la vegada tranquil·litza”.

Lídia Torras, directora Llar d'Infants Riu de Sons

“Tot i que l’activitat no està dinamitzada per professionals de la llar, s’organitzaran xerrades per part de diferents professionals de la Xarxa d’Infància sobre temes d’interès en criança i educació: lactància, son, desenvolupament motor, llenguatge, entre d’altres”, apunta Torras.

Lídia Torras, directora Llar d'Infants Riu de Sons

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se qualsevol de les oficines d’atenció a l’usuari del Patronat de Serveis d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Martorell.