Concert d’India Martínez i animació familiar per estrenar dissabte el Parc de La Sínia

2140

Aquest dissabte, 17 de setembre, s’inaugura el Parc Central del nou barri de La Sínia de Martorell. Un espai de 20.000 m2 amb jocs infantils, zones verdes i de passeig, que uneix Torrent de Llops, Les Bòbiles i Can Cases. La festa comptarà amb animació infantil, parlaments i el concert de la cantant India Martínez. Es recomana desplaçar-s’hi a peu.

L’esdeveniment començarà a les 18.30h amb tallers infantils i concert del grup Els Superherois a les 19.00h. L’acte institucional es farà a les 20.00h amb l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i l’equip de govern. Després dels parlaments, es farà la tradicional descoberta de la placa inaugural i l’obertura del gran joc infantil ubicat a l’entrada del parc.

A les 20.30h, ballada de cultura popular amb les figures festives de Martorell. La cita clourà, a les 22.30h, amb el concert de la reconeguda cantant cordovesa India Martínez que fusiona pop i flamenc amb veu prodigiosa. Després del concert hi haurà música amb discjòquei.

Desplaceu-vos a peu

Davant les recents previsions d’afluència de públic i per evitar el col·lapse dels carrers d’accés, finalment no s’habilitarà zona d’aparcament al costat. Es recomana accedir-hi a peu i, en cas que no sigui possible, fer ús de les zones d’estacionament del carrer de Josep Vilar, aparcament de la Piscina d’Estiu, aparcament d’El Carrefour, zona del barri de Can Cases, pàrquing de Les Solanelles (Hospital), aparcament del Vapor, pàrquing del Passatge de la Creu Roja, aparcament de RENFE, aparcament de Ferrocarrils de la Generalitat, polígon La Torre, Ca n’Oliveres, pàrquing Pontarró (Tanatori) o pàrquing d’Anoia.

La circulació de vehicles pel carrer d’Enric Prat de la Riba estarà restringida a l’ús exclusiu del veïnat a partir de les 14.00h. Es prega als veïns que, per tal de facilitar l’organització i el bon funcionament del concert, a partir de les 21.00h no facin sortides ni entrades als pàrquings situats al mateix carrer, en el tram entre l’avinguda de Francesc Riera i el carrer d’Arcadi Casanoves. En cas de qualsevol emergència, el pas serà habilitat.

Un eixample modern i eficient

El nou barri de La Sínia és un eixample residencial pensat per a les famílies de Martorell, on s’estan construint 1.100 habitatges, 330 dels quals de protecció oficial, i s’hi farà un nou eix comercial, una zona d’oficines, serveis i una àrea d’equipaments públics.

Un barri modern que aposta pel disseny, l’eficiència energètica i la qualitat de vida dels veïns i veïnes per completar un model urbà basat en la cohesió socials i el desenvolupament econòmic.

Actualment, ha finalitzat la urbanització del gran Parc Central, les places i zones per a vianants amb jocs infantils i s’està avançant en la construcció dels edificis d’habitatges amb protecció oficial en les parcel·les 4 i 6.