Concert solidari de l’Escola de Música per al 28è Camp de Treball de Mans Mercedàries

2323
(Foto: ONG Mans Mercedàries)

L’ONG Mans Mercedàries organitza un concert solidari per Kenya aquest proper dilluns, 25 d’abril. La cita se celebrarà a la pista jardí d’El Progrés, a partir de les 19.00h, i tindrà un preu de 5 euros per al públic general. Hi actuarà la Big Band de l’Escola Municipal de Música de Martorell.

Els tiquets es podran adquirir a través de la plataforma entrades.martorell.cat o bé al mateix lloc de celebració d’un concert que “de fet, serà un concert doble, ja que a l’inici actuarà un combo d’alumnes de l’Escola, i després serà el torn de la Big Band”, tal i com explica la responsable de l’ONG Montserrat Torras.

Montse Torras, responsable de l'ONG Mans Mercedàries

El proper Camp de Treball d’aquest estiu, la 28a edició, tornarà cap a Kenya. Allà, l’ONG està ultimant els treballs per a construir el segon pis de l’Escola Lutgarda, al barri d’Ongata Rongai de Nairobi.

Torras explica que “necessitem molts diners per tancar la teulada de l’Escola, acabar totes les obres i inaugurar aquest estiu”. En paral·lel, explica que s’estan fent altres tasques: “la ceramista martorellenca Encarna Montroig ens està elaborant un plafó gegant amb l’escut de La Mercè i un altre amb la imatge de la Lutgarda, que volem posar al pati central de l’Escola”.

Montse Torras, responsable de l'ONG Mans Mercedàries

El concert s’havia previst ara fa un any, però es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia. Ara, gràcies a una situació més favorable, es podrà celebrar amb totes les garanties.