Continua a bon ritme la primera fase de reurbanització del barri de Camí Fondo

1324
Obres Camí Fondo

Continuen a bon ritme les obres de reurbanització del barri de Camí Fondo. La primera fase, iniciada a finals del mes de setembre passat, contempla la substitució del paviment dels carrers Castellví de Rosanes, Pou del Merli, Torrelles i Sant Llorenç d’Hortons, on s’estan col·locant els nous paviments evitant així les voreres aixecades per les arrels dels arbres. Aquesta primera fase dura quatre mesos fins a principis de febrer i, progressivament, s’anirà actuant a la resta de carrers del barri millorant totes les voreres.

El tipus de paviment que s’hi està col·locant als carrers de Camí Fondo és d’alta qualitat, durabilitat i fiabilitat, el mateix que s’ha posat al nou barri de La Sínia. “Volem tenir la mateixa petjada urbana. Camí Fondo és un barri tranquil, amb voreres molt amples, on no hi ha massa comerç, però les peces del paviment són de fa 40 anys, tot i que hem anat fent alguna reforma”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

En aquells trams on ja s’ha renovat el paviment, l’alcalde assegura haver quedat “sorprès perquè sembla un barri nou. La importància de tenir els barris al dia, és que sembla que estigui fet de nou. Queda espectacular i la qualitat urbana és molt diferent”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“La intenció és canviar el paviment de tot el barri per fases, però sense parar”, afirma el batlle. “Una obra que potser durarà en total dos anys perquè també s’aprofita per canviar les canonades sota terra que s’han fet malbé”. A més, “també s’instal·la un calaix a les arrels d’alguns arbres per tal que no entrin a les cases”. “Un problema amb el qual alguns veïns s’hi havien trobat i que amb aquest sistema quedarà resolt”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Amb aquestes actuacions, “seguim ferms amb el nostre compromís de transformar i millorar Martorell com sempre entre tots, dins la nostra dèria de fer un urbanisme al servei de les persones i aconseguir uns espais públics moderns, endreçats i de qualitat perquè tothom els pugui gaudir amb orgull”.

Durant l’execució de les obres hi ha afectacions puntuals al trànsit de vehicles i de vianants, així com als estacionaments de la via pública per adaptar-se a les necessitats de les obres. Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos al 93 775 34 34, de 7.30 a 14.30h, o al correu electrònic serveistecnics@martorell.cat. També disposeu de l’aplicació mòbil ésMartorell per notificar qualsevol incidència a la via pública.