Creu Roja Baix Nord suma esforços per no deixar cap infant sense joguina

632
Creu Roja recull joguines a l'empresa Cargill

Cada any Creu Roja Baix Llobregat Nord se suma a la campanya ‘Els seus drets en joc’ del projecte La Joguina Educativa amb la finalitat de poder garantir joguines noves, no sexistes, bèl·liques i cooperatives als infants que és troben en una situació de vulnerabilitat. Aquest any, volen impulsar que encara siguin més els infants beneficiaris dels projectes.

Des de la institució solidària, consideren el joc com una de les vies més útils per a la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per tant, inverteixen tots els seus esforços per tal que en aquestes dates especials, cap infant es quedi sense rebre un joc o una joguina, tot seguint els valors de Creu Roja.

“La campanya va començar a finals de novembre i hi estem immersos de ple. Mantenim contacte amb empreses i botigues, i també fem difusió perquè els particulars hi puguin col·laborar. A nivell intern, estem fent la gestió de les famílies i infants”, explica Griselda Sanahuja, referent de Creu Roja Baix Llobregat Nord.

“Està funcionant molt bé perquè hem recuperat moltes maneres de captar joguines. S’han reprès moltes accions solidàries que durant la pandèmia no es van poder fer. Pràcticament, cada cap de setmana hem d’anar a algun lloc o un altre a recollir joguines”, comenta.

Griselda Sanahuja, referent Creu Roja Baix Llobregat Nord

Sanahuja recorda que “encara sou a temps de col·laborar. Tota aquesta setmana i la vinent seguirem fent recollida. Podeu lliurar-les al carrer Sant Llorenç d’Hortons, número 5, a la seu de Creu Roja Baix Llobregat Nord i portar les joguines. Recordem que han de ser noves, no sexistes, ni bèl·liques”.

Griselda Sanahuja, referent Creu Roja Baix Llobregat Nord

“Crec que aquest any arribarem als 300 infants perquè, tot i que la campanya la centralitzem a Martorell, sumem la campanya de Sant Andreu de la Barca, d’Olesa de Montserrat i del Centre Penitenciari de Brians”, indica la referent.