El Cicle Gaudí presenta ‘La voluntaria’, protagonitzada per Carmen Machi

1748

La voluntaria, dirigida per Nely Reguera, és la pel·lícula que el Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català i l’associació Cinema del Diable, amb el suport de la Regidoria de Cultura, ens porten aquest desembre. La cinta es projectarà a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural divendres, 23 de desembre, a les 19.00h. Les localitats es poden comprar al web entrades.martorell.cat.

Un drama protagonitzat per Camen Machi, amb Itsaso Arana , Arnau Comas , Dèlia Brufau, Yohan Levy i Henrietta Rauth. Narra la història de la Marisa, una doctora recentment jubilada cansada de comparar-se amb les seves amigues, decideix viatjar a un camp de refugiats a Grècia on, aparentment, busquen gent com ella. Un cop allà es troba una realitat totalment diferent de la que esperava i comença a entendre que existeixen uns límits entre estimar i sentir-se útil.

Després de la projecció, tindrà lloc un cinefòrum amb la presència de la directora i la participació de diverses entitats i organitzacions sense ànim de lucre i voluntariat, com l’ONG Mans Mercedàries, la Fundació Sembrando Esperanza i Ocularis.