Creu Roja Baix Nord celebra els seus 80 anys de vida amb un reconeixement als socis

1772
80è aniversari Creu Roja

El Centre Cultural va acollir, ahir dissabte, la celebració del 80è aniversari de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord. L’acte va servir per commemorar aquestes vuit dècades de feina i compromís, però també per reconèixer el paper imprescindible dels socis de més de 20 anys d’antiguitat, que van rebre un diploma. A més, Creu Roja també va mostrar el seu agraïment a entitats com el Club de Futbol Martorell Femení, el Club Rugby Martorell, Càritas Martorell i Ràdio Martorell.

El president comarcal de la Creu Roja, Ramon Vila, va voler donar les gràcies als socis i va recordar per què són una part tan rellevant de l’entitat. “Els socis són importants perquè donen suport als projectes que no són finalistes, i ho fen desinteressadament”, va afirmar.

Ramon Vila, president comarcal Creu Roja

En la mateixa línia, la presidenta provincial de Creu Roja, Lidia Lanuza, va admetre que “gràcies a tots vosaltres [els socis] podem ajudar les persones que més ho necessiten i que es troben en risc d’exclusió social”. Per aquest motiu, va fer “un esment especial a totes i cadascuna de les aportacions”, totalment necessàries per “desenvolupar els projectes humanitaris” que duu a terme l’entitat.

Lidia Lanuza, presidenta provincial Creu Roja

Per la seva banda, Antoni Aguilera es va estrenar com a president d’Honor Autonòmic de la Creu Roja a l’acte d’ahir, per això va reconèixer que el recordaria sempre. A més, Aguilera va aprofitar el seu torn als parlaments per felicitar l’aniversari de l’entitat i per posar en valor la capacitat de Creu Roja d’adaptar-se al canvi de societat durant tots aquests anys.

Antoni Aguilera, president d'Honor Autonòmic Creu Roja

Finalment, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va dedicar unes paraules d’especial agraïment als diferents presidents que ha tingut Creu Roja del Baix Llobregat Nord. A més, va destacar la bona col·laboració existent entre el consistori i l’entitat. “Cada vegada que ens vénen a veure a l’Ajuntament, invertim diners en projectes exemplars, perquè la feina que fan és impecable”, va admetre.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’acte també va comptar amb dues actuacions artístiques, una de violoncel i una de dansa contemporània. L’esdeveniment va acabar amb un refrigeri al vestíbul del Centre Cultural.