Darrers abonaments per als espectacles de teatre infantil i juvenil de La Xarxa

1908
El pot petit en concert. Foto: Carles Porta
El pot petit en concert. Foto: Carles Porta

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil a Martorell és molt a prop d’esgotar els abonaments de temporada per a la programació estable de teatre familiar. L’entitat encara en disposa d’una vintena, abans no arribi el 21 d’octubre, primer dels sis espectacles de pagament que han programat enguany.

Diumenge passat, a El Progrés, l’entitat va presentar la nova temporada 2018-19 en el marc de la Festa del Roser. Més d’un miler de persones van assistir a l’espectacle gratuït A l’Aventura, (El Pot Petit). La Nena dels Pardals (Teatre al Detall) serà, segons explica Andreu Domènech, president de La Xarxa, el primer espectacle de pagament, que tindrà lloc el 21 d’octubre a les 12.00h al teatre El Foment.

Andreu Domènech, president de La Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell

Continuaran amb la programació Blink Flash Duncan, (Blink Flash), l’11 de novembre (12.00h, Teatre El Foment); Tut-Tururut La Princesa (La Bleda) el 20 de gener de 2019 (12.00h, Centre Cultural); Adéu Peter Pan (Festuc Teatre), el 3 de febrer (12.00h El Foment); L’Ornet vol Cantar (Inspira teatre) el 10 de març a les 12.00h a El Foment. I finalment, Per Terra de Dracs (Pep López) el 7 d’abril (El Foment, 12.00h). Al marge dels 6 espectacles de pagament, n’hi haurà un altre de gratuït, una Marató de contes (Sgratta), el 22 de desembre d’enguany a les 17.30h a la Biblioteca Martorell.

Els abonaments, a meitat de preu

El cost de l’entrada a taquilla per a cada espectacle és de 6,5 euros per als adults i de 6 euros per als infants, però l’entitat posa a la venda cada temporada uns abonaments individuals que, pel preu de 18 euros, permeten assistir als 6 espectacles de pagament (estalvi de més d’un 50% en el preu). Andreu Domènech anima les famílies a que “es treguin l’abonament, ja que és una bona oportunitat de veure teatre familiar de qualitat a un preu molt ajustat”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell

Encara hi ha alguns abonaments disponibles, que es poden sol·licitar enviant un correu electrònic a xarxamartorell@gmail.com.

Programació de La Xarxa 2018-19
Programació de La Xarxa 2018-19