Jornades de portes obertes al nou Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases

4787
Pavelló Esportiu Municipal Can Cases
Pavelló Esportiu Municipal Can Cases

Els propers 13 i 14 d’octubre, de 10.00 a 12.00h, l’Ajuntament de Martorell programa dues jornades de portes obertes per donar a conèixer el nou Pavelló Esportiu Municipal. Situat al barri de Can Cases, molt a prop del Complex Esportiu de Torrent de Llops, compta amb 4.700 metres quadrats construïts. El nou equipament s’inaugurarà el 21 d’octubre.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha convidat els martorellencs a participar de les jornades, que serviran “per ensenyar les tripes del nou pavelló, tal com hem fet amb altres grans equipaments municipals com el CIES, la Biblioteca o la Residència Sant Joan de Déu”. Els visitants, dividits per grups, faran un recorregut guiat pels diferents espais esportius, els vestidors, el bar, les sales i despatxos. El 28 de juliol passat, els responsables de 15 clubs martorellencs ja van poder visitar l’edifici i van reconèixer, segons Fonollosa, “el salt de qualitat que aquest implica per a la pràctica de l’esport a casa nostra”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El nou pavelló s’aixeca en un solar de 6.340 m2 de titularitat municipal i compta amb 4.700 m2 de superfície construïda. Es divideix en tres àrees: vestidors, graderia i pistes: tres de pàdel indoor i una poliesportiva, de 47,7 per 30 metres, divisible en tres per als entrenaments i competicions de categories infantils. Permetrà la pràctica del bàsquet, el futbol sala, l’handbol, el voleibol i el pàdel indoor. La graderia mòbil té capacitat per allotjar un miler de persones assegudes i 2.800 espectadors en esdeveniments no esportius.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Davant l’equipament s’ha construït un aparcament gratuït amb 96 places. L’alcalde ha indicat que “generem una zona esportiva dins el casc urbà, però alhora prou allunyada com per a que la mobilitat que genera aquest tipus d’equipament no molesti el veïnatge. Amb la nova zona d’aparcament no es destorbarà la tranquil·litat d’un barri com Can Cases, que no comptava, fins ara, amb un edifici d’aquestes característiques”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les obres de Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases van començar el juny de 2017 amb l’enderrocament de l’antic edifici de Serveis Municipals de la Via Pública. La Brigada Municipal va traslladar-se, a finals de l’any passat, a un nou magatzem més funcional al polígon de Can Bros, a prop de la nova Deixalleria Municipal. La inauguració del nou pavelló és prevista pel proper 21 d’octubre.

Inscripcions jornades portes obertes