Darrers dies per participar al 32è Concurs de Fotografia de Muntanya de l’AEM

1505
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM

Fins aquest diumenge a la nit (00.00h) hi ha temps per participar al 32è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM). Tothom qui vulgui pot presentar, en línia, fins a dues fotografies sobre aquestes temàtiques.

S’admetran a concurs les primeres 65 fotos. Aquest any es podrà votar en línia al web -del 27 de setembre al 6 d’octubre- o bé a l’exposició del vestíbul de Cal Nicolau, per la Festa del Roser.
El Concurs és obert a tots els aficionats a la fotografia, de totes les edats, que presentin una o dues imatges pròpies relacionades amb la muntanya i la natura, en blanc i negre o a color. Haurà de ser en format digital -jpg o jpeg-, de 2 MB de mida mínima i una proporcionalitat de 3:4 o de 9:16, horitzontal o vertical.

Per participar, caldrà entrar al web aem.amartorell.com/participa, omplir el formulari i adjuntar les imatges. Tal i com especifica el president de l’AEM, Xavi Tió, “és important omplir la casella de ‘categoria’, per especificar si la imatge opta als premis generals o al de sortides AEM (aquesta darrera, només per a fotos fetes en sortides programades per l’entitat).

Xavi Tió, president de l'AEM

En tractar-se d’un Concurs popular, les fotos guanyadores es decideixen per votació, que aquest any serà en doble modalitat: en línia i presencial. En línia, es podrà votar entre el 27 de setembre i el 6 d’octubre a aem.amartorell.com/vota, atorgant un punt a cadascuna de les tres fotos preferides. Els votants hauran d’identificar-se amb les dades requerides al formulari i optaran a un premi al jurat, un kit excursionista, composat per samarreta, pals i mitjons tècnics. El sorteig del premi, obert al públic, es farà el dijous 19 d’octubre al local de l’AEM (Pavelló, 21.00h).

De manera presencial, tothom qui vulgui podrà visitar l’exposició i votar les imatges favorites el dissabte 7 d’octubre (de 10.00 a 21.00h) i el diumenge 8 d’octubre de 10.00 a 13.00h, quan començarà el recompte, on se sumaran els punts de les votacions presencials amb les registrades els dies previs en línia. L’organització lliurarà als visitants una papereta, on caldrà de votar amb 3, 2 i 1 punt les tres imatges preferides. També lliurarà una altra butlleta -totalment optativa- on escriure el nom, cognoms i contacte del votant, per optar a l’altre premi del jurat -un altre kit excursionista-.

En la categoria general, la foto més votada, primer premi, s’endurà 300 euros en material fotogràfic a Fotoprix; la segona, un joc de motxilla + aïllant + val de 100 euros a Base Sayas, i la tercera, un val de 75 euros a Bio Bio Espai Natural. Pel que fa a la categoria especial sortides AEM, la que obtingui més vots guanyarà dos pòsters en paper fotogràfic sobre foam 50x100cm a Còpies Martorell amb les imatges que vulgui.

Donat el caràcter popular del Concurs, els premis no són acumulables en un mateix participant. Per tant, donat el cas que un únic concursant en guanyi dos, rebrà el de major quantia, i l’altre s’atribuirà a la fotografia situada immediatament per sota en la puntuació final.

Bases del 32è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura de l’AEM