Premis Nit de l'Esport 2023

Fins l’1 de març, és obert el període de presentació de candidatures pels Premis de la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport de 2024. Persones o entitats poden presentar les seves propostes de candidatures a qualsevol de les nou modalitats de premis, que pretenen reconèixer els mèrits assolits durant l’any 2023. El divendres 12 d’abril se celebrarà la gala on es coneixeran els guanyadors.

La Nit de l’Activitat Física i de l’Esport és un acte que organitza l’Ajuntament de Martorell “per reconèixer a les persones, centres educatius i entitats locals que han destacat en diversos àmbits de l’activitat física i l’esport dins el nostre municipi”, destaca el coordinador de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Oriol Franch. Ell mateix afegeix que “els guardons pretenen donar un enfocament global i divers de l’esport a Martorell, mitjançant diverses modalitats, i reconeixeran els mèrits assolits durant l’any 2023”.

Qualsevol persona o entitat pot presentar les propostes de candidatures per a qualsevol de les nou modalitats: el Premi Reconeixement al patrocinador de l’any; dirigents de l’esport; a la millor organització d’esdeveniments esportius; al centre educatiu; a l’activitat física i l’esport inclusius, per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; a l’activitat física i l’esport saludables; als valors de l’esport; a l’èxit esportiu més rellevant i, finalment, a la esportista i a l’esportista de l’any.

Oriol Franch, coordinador Regidoria Esports

La presentació de candidatures es podrà fer fins l’1 de març, i qualsevol persona o entitat podrà presentar candidatures per dues vies; o be emplenant un formulari que trobaran tant en format paper a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMPSAM com en línia a través del formulari.

Oriol Franch, coordinador Regidoria Esports

Un cop finalitzada la presentació de candidatures, l’1 de març, el jurat determinarà els finalistes de cada modalitat i els farà públics el 8 de març. El jurat estarà presidit per l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i Comas; amb el regidor d’Esports Gerard Mimó Creus i el director del PMSAPM, Valentí Santos Gallego com a vocals.

També l’integraran Oriol Franch Margarit -coordinador del Departament d’Esports-; Francisco Esteban García -guanyador premi d’honor 2019-; Joan Tort i Matas -guanyador premi d’honor 2019-; i com a membres independents, Antoni Real Martí -Periodista de Televisió de Catalunya, presentador i guionista del programa Temps de Neu i Temps d’Aventura-; Eva Calbó Montón -Gerent del Consell Esportiu del Baix Llobregat-; Eva Benito Juan -Consultora estratègica en el sector esportiu, directiva de la Federació d’Associacions de Gestors de l’esport a Espanya i Secretaria General de l’Associació de Gestors Esportius de Catalunya-; Mariona Corbella Virós -Directora de la Fundació Esportsalus- i Lydia Pena Paris -Vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol-.

La Nit de l’Activitat Física i de l’Esport es celebrarà el divendres 12 d’abril de 2024. Durant la gala es comunicaran els guanyadors de les diferents categories.