La Penya Blanc-i-blava de Martorell celebra la 20a Calçotada Perica

545
Calçotada Perica

El pròxim diumenge, 10 de març, la Penya Blanc-i-blava de Martorell celebrarà la tradicional Calçotada Perica, que enguany arriba a la seva 20a edició. La cita tindrà lloc al Restaurant Mas Sunyol, de Castellví de Rosanes, i s’adreça a socis i simpatitzants del RCD Espanyol. El preu del menú és de 35 euros i el del menú infantil de 15 euros.

El primer plat consisteix en uns calçots a la brasa, mentre que el segon plat és carn de xai, botifarra a la brasa, patates del caliu, mongetes i carxofes. El menú conclou amb crema catalana com a postres. A més, els assistents podran gaudir de vi i cava al llarg de tot el dinar. En canvi, els joves pericos tastaran macarrons, escalopa amb patates i gelat en el seu menú infantil.

Helena Sagrè, presidenta de la Penya Blanc-i-Blava de Martorell, assegura que espera “amb candeletes la calçotada”. En les anteriors edicions, aquesta ha tingut lloc en un dia de partit de l’Espanyol. “Sempre ho fem un dia en què hi ha partit fora de Barcelona i depèn de l’hora, posem una pantalla després de dinar. Aquesta vegada no ha coincidit perquè el partit és a les 21.00h, aleshores només farem la calçotada”.

Helena Sagré, presidenta Penya Blanc-i-Blava

La Penya Blanc-i-blava vol comptar amb la participació d’un exjugador o representant del club. En el passat, també hi han assistit membres destacats del RCD Espanyol o de la seva junta. “Sempre tenim un representant, o bé de la federació o del club, però de moment encara no tenim confirmació”.

Helena Sagré, presidenta Penya Blanc-i-Blava

Durant la jornada es realitzaran sortejos per als aficionats del club. Les reserves s’han de fer abans del dimarts 5 de març trucant al telèfon 649 77 12 64 (Cristina Pérez, secretaria de la Penya). Per qualsevol variant en el menú establert (xatonada, entremès, canelons), els assistents ho hauran de notificar a l’hora de fer la reserva.

D’altra banda, l’entitat també està preparant una pujada a Montserrat al mes de maig. Els participants poden pujar caminant des de Collbató o utilitzar un autocar que els desplaçarà fins al monestir. Després de la visita, l’autocar “els torna a baixar tots junts fins a la Vinya Nova, que allà fem el dinar”.