L’OAC de la Policia Local tramita el permís de menors per a viatjar a l’estranger

577

La Policia Local de Martorell expedeix les autoritzacions de menors per a viatjar a l’estranger sense l’acompanyament dels seus pares o tutors. El tràmit es pot fer a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de les dependències policials, carrer de Joaquim de Barnola i Bassols, s/n, al polígon industrial La Torre.

Aquest permís és una declaració expressa que han de signar els pares o mares, tutors o persones que tinguin la pàtria potestat d’un menor quan aquest ha de viatjar a l’estranger sol o en companyia de terceres persones.

Quan el menor viatja a l’estranger, els agents de fronteres li poden demanar aquest document per assegurar-se que no abandona el territori contra la seva voluntat o la de les persones que en tenen la pàtria potestat. Fins i tot, si el menor va acompanyat només per un dels progenitors o tutors, es recomana que porti el permís exprés de l’altre.

La tramitació d’aquest permís, que també formalitza el cos de Mossos d’Esquadra, és un dels serveis que incorpora l’OAC de la Policia Local. Alfonso Sánchez, cap del cos policial de Martorell, diu que “els agents de proximitat estan informant del tràmit a escoles i instituts perquè en tinguin coneixement”.

Alfonso Sánchez, cap Policia Local Martorell

A més d’aquest servei, l’OAC de la Policia Local ofereix “una atenció personalitzada per a tràmits i gestions, informació i assistència en recepció de denúncies, queixes i suggeriments, gestió d’objectes perduts i assistència a la víctima”, afegeix Sánchez.

L’horari de l’OAC de la Policia Local de Martorell és de dilluns a divendres, de 8.00 a 13.30h i de 15.30 a 18.00h. Podeu trucar al número de telèfon (93 775 07 83) i programar una cita.