Dilluns s’inicien els treballs de reurbanització d’un tram de l’avinguda de Camí Fondo

725

El proper dilluns 11 de juliol s’iniciaran les obres de reurbanització de la cruïlla de Camí Fondo amb el carrer Cervelló per ubicar-hi una rotonda que permetrà millorar la mobilitat al barri. Es tracta d’una actuació prioritària per reordenar la circulació de la zona i que permetrà major fluïdesa del trànsit i més seguretat per a tots els veïns, vianants i conductors. Les obres també inclouen l’eliminació de la mitjana de separació existent per permetre el gir a l’esquerra des del carrer Abrera per incorporar-se a Camí Fondo.

L’alcalde Xavier Fonollosa assegura que “aquesta intervenció es complementa amb altres obres que s’estan duent a terme en el marc del manteniment dels carrers del barri i que tenen com a objectiu tenir una ciutat endreçada i neta amb un espai públic de qualitat perquè tots els martorellencs el puguem disfrutar”.

Està previst que les obres estiguin enllestides en uns 10 dies aproximadament. “Som conscients dels inconvenients que les obres poden causar i us demanem comprensió per les molèsties que us puguin ocasionar. Esperem que aquesta actuació millori l’entorn i, alhora, faciliti una millor mobilitat”, apunta l’alcalde.

L’Ajuntament ha posat a disposició dels veïns els telèfons 93 775 07 84, al correu electrònic alcaldia@martorell.cat o mitjançant un missatge de Whatsapp al número 674 11 82 30 per atendre qualsevol incidència durant l’obra. L’alcalde Fonollosa, a més, s’ha adreçat als veïns per carta explicant-los l’actuació prevista.