El Club Futbol Martorell s’estrenarà a Segona Catalana al camp del Sant Maure

1569

El primer equip del Club Futbol Martorell debutarà a Segona Catalana al camp del Sant Maure, a Santa Margarida de Montbui, el 4 de setembre vinent, després del sorteig del calendari del grup tercer que ha fet públic la Federació Catalana de Futbol (FCF). L’equip d’Íñigo Irisarri clourà el curs el 28 de maig al camp de l’AE Moja.

El camí a Segona Catalana per als martorellencs començarà a Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia. El primer partit a casa serà l’11 de setembre davant l’Olímpic Can Fatjó. L’equip d’Irisarri jugarà un partit al CE Torrent de Llops en les primeres quatre jornades de lliga. El darrer partit de la segona volta serà al CE Torrent de Llops davant l’AE Moja.

Els rivals del curs 2016-2017

Els rivals del CF Martorell en la temporada 2016-2017 són el Can Vidalet, l’Atlètic Prat Delta, Marianao Poblet, Fontsanta-Fatjó, Olímpic Can Fatjó, Gornal, Sant Maure, AE Moja, Montserrat Igualada, Júnior, Sant Joan Despí, Unificació Bellvitge, Atlètic Vilafranca, Espluguenc, Dinàmic Batlló, Ciutat Cooperativa i Atlètic Sant Just.

El CF Martorell està confeccionant la plantilla per al curs vinent. Aldo Moreno (CF Olesa) i Javier De Juan (Sant Cugat Esport) són les primeres incorporacions dels martorellencs, a més dels juvenils Arnau Aguilar i Guille Gámez. Són baixa Pepo, Cristian Heredia i Adri Garrido, per decisió tècnica, i Javi Donado (Kista SF), Albert Parera i Salva Ferrer.