L’Ajuntament aprova les subvencions de les entitats amb els vots de CDC, ERC i PP

802

El Consell Rector del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), organisme depenent de l’Ajuntament, va aprovar, aquest dimarts, les subvencions adreçades a 49 entitats que s’eleven a 193.000 euros. El govern, format per CDC i ERC, i el grup municipal del PP van votar-hi a favor mentre que el PSC, Movem Martorell i Som Martorell no van assistir al consell.

Els ajuts aprovats per l’Ajuntament permetran que la cinquantena d’entitats subvencionades realitzin més de 300 activitats culturals, lúdiques, esportives, de solidaritat i d’oci adreçades als martorellencs.

La coordinadora de l’Àrea de Serveis d’Atenció a les Persones, Núria Canal, assegura que “refermem el nostre compromís amb les entitats de Martorell i amb aquelles persones que dediquen temps, esforç a treballar per al nostre municipi i la seva gent. Aquestes subvencions són determinants perquè es puguin desenvolupar les activitats que han presentat les entitats”.

PSC i Som Martorell no participen a les comissions ni al Consell
Els grups municipals del PSC i Som Martorell no van assistir ni a les comissions qualificadores de la convocatòria de subvencions ni al Consell Rector del PMSAPM al·legant un “dèficit democràtic” durant el procés de valoració de les subvencions. Canal reconeix que “estem molt sorpresos davant el posicionament d’aquestes formacions polítiques quan en realitat han tingut la mateixa informació que el govern, han pogut participar amb veu i vot tant a les comissions qualificadores com al Consell Rector i han declinat fer-ho”.

El grup municipal de Movem Martorell va participar de totes les comissions qualificadores, que van tenir lloc la setmana passada, però no va poder assistir al Consell Rector per motius d’agenda.

L’aprovació de les subvencions permetrà a les entitats poder tirar endavant els seus projectes de cara els propers mesos. Canal apunta que “l’actitud d’aquests dos grups municipals posa de manifest un canvi d’estratègia on el que preval són els interessos de partit per damunt de les entitats i dels ciutadans de Martorell”.

El compromís de l’equip de govern municipal és ferm i la voluntat és mantenir i ampliar la col•laboració per continuar dinamitzant les entitats martorellenques en benefici de tots els ciutadans.