Les piscines del CIES i del CE La Vila es mullaran el proper diumenge per l’esclerosi múltiple

1087

Més de 600 piscines a Catalunya participen activament en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple que enguany se celebrarà el diumenge 10 de juliol i que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Les piscines del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i del Complex Esportiu La Vila se sumaran, un any més, a la iniciativa.

Els banyistes martorellencs que vulguin participar en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple ho podran fer al Complex Esportiu La Vila (de 10.00 a 14.00h) i a les piscines del CIES (de 9.00 a 20.00h). L’objectiu és sensibilitzar la població convidant-los a nedar solidàriament per aquesta causa. Els participants poden fer la distància que considerin, quedant registrada a cadascuna de les instal·lacions i lliurant un diploma recordatori.

Els participants hauran d’adreçar-se al servei de socorrisme de l’equipament, on se’ls demanarà les seves dades i els metres que hagin nedat amb finalitzats benèfiques. Les piscines disposaran de material de marxandatge per col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, així com guardioles per poder fer aportacions solidàries.

A més, a la piscina d’estiu, a les 12.00h es convidarà els usuaris a fer un salt col·lectiu a la piscina per tal de donar més rellevància a l’acte. Seguidament, com a novetat, es realitzarà una sessió d’aiguagim oberta a la participació dels banyistes.

L’any passat, 140 persones van nedar un total de 85.460 metres en la campanya a Martorell. A més, durant la jornada es van recaptar 300 euros.