Dilluns s’obre el termini d’inscripcions del catàleg d’activitats d’estiu del PMSAPM

2885

Des del proper dilluns 24 d’abril al matí s’inicia el termini d’inscripció del catàleg d’activitats d’estiu dirigides a infants que oferta el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). El catàleg inclou enguany una trentena de tallers, cursets i altres activitats –esportives, de lleure, socioculturals- per a nens i nenes de 3 a 16 anys i persones amb necessitats especials. L’Ajuntament garanteix que cap infant de Martorell es quedarà sense poder participar-hi, ni per raons de manca de places ni econòmiques.

Tallers, cursos, campus, casals i casalets d’estiu fins arribar a una xifra total de 30 són el menú que oferirà el Patronat, entre el 3 i el 28 de juliol, a un públic infantil i adolescent d’entre 3 i 16 anys. Un reguitzell d’activitats que es faran en diversos escenaris de la població: centres d’ensenyament, equipaments esportius i culturals.

Novetats per a aquest estiu

La coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell, Núria Canal, destaca l’àmplia oferta i les novetats, com ara el fet que “aquest any ampliem oferta a la franja d’edat adolescent de fins els 16 anys programant activitats que puguin ser del seu interès, i plantegem una major flexibilitat de dates i horaris”. A més, afegeix la regidora, “el  ventall d’activitats serà més ampli. Per exemple, oferirem cursos de cuina, de kate, d’arqueologia, de ràdio, d’iniciació al manga i al còmic, entre molts d’altres”.

Núria Canal, coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell.

Les activitats es proposen a la població infantil de Martorell i, com explica Canal, “tal i com ja hem fet anteriorment i seguirem fent en el futur, cap infant de Martorell es quedarà sense poder fer alguna d’aquestes activitats, ni per raons d’oferta de places ni per motius econòmics”. En aquest darrer cas, l’Ajuntament de Martorell manté el suport als ajuts econòmics de caràcter social a infants i famílies necessitades a través dels Serveis Socials Bàsics del municipi.

Núria Canal, coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell.

Com i on fer la inscripció

Canal recomana a les famílies que “mirin i escullin bé entre tota l’oferta d’activitats que proposem, i que s’inscriguin des d’aquest dilluns 24 d’abril i fins el 31 de maig a les oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (plaça de la Vila, 27), al Pavelló Esportiu Municipal (carrer de Fèlix Duran i Cañameras, 1), al Complex Esportiu La Vila (avinguda Mestres Gomila i Reniu, 1), al Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11) o al Centre Integral d’Esport i Salut (carrer de Gelida s/n). Tant els horaris d’inscripció com les fitxes de tota l’oferta d’activitats d’aquest estiu es poden descarregar en aquest document.