Dimarts comença el període de preinscripció d’alumnes per a les llars d’infants

1550
Preinscripció llars d'infants
Preinscripció llars d'infants

Del 2 al 12 de maig s’obrirà la preinscripció d’alumnes de primer cicle d’educació infantil a les llars d’infants municipals pel curs 2017-18. Es podran tramitar a l’Oficina Municipal d’Escolarització, al Complex Educatiu Torrent de LLops. La llista de sol·licituds amb la puntuació provisional es publicarà el 22 de maig. El termini per presentar reclamacions, si cal, a la puntuació provisional, del 23 al 25 de maig. El sorteig del número de desempat, si s’escau, es farà el 23 de maig les llistes d’alumnes admesos i llistes d’espera, si és el cas, es publicaran el 2 de juny. El període de matriculació definitiva serà entre el 6 i el 9 de juny.

Aquesta setmana s’estan fent les portes obertes a les instal·lacions de Pont d’Estels, Riu de Sons i Les Torretes. Les persones que no hi hagin pogut assistir poden posar-se en contacte, via telefònica, amb les directores de les llars per concertar-ne visita. Des del 25 d’abril, poden trobar al Complex Educatiu Torrent de Llops, tota la informació relativa als tràmits de la sol·licitud de plaça: terminis, documentació necessària, calendari i horari de tramitació. El full de sol·licitud es podrà descarregar a la pàgina web de la Generalitat i també es podrà demanar a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Més informació a l’Oficina Municipal d’Escolarització del Complex Educatiu (carrer Josep Tarradelles, 11, baixos) o al telèfon 93 775 25 38. L’horari de l’oficina és de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.00h i de 16.30 a 18.30h, i els divendres, de 9.30 a 13.00h.

Informació preinscripció llars d’infants municipals

Sol·licitud preinscripció llars d’infants municipals