Dissabte d’arts marcials i botifarrada a benefici dels 25 Anys de La Marató de TV3

807

Aquest dissabte s’han celebrat a Martorell dues noves activitats a benefici del projecte Martorell amb els 25 anys de La Marató de TV3. L’associació Martorell Nihon Tai-Jitsu ha dut a terme una matinal d’entrenament d’art marcial, mentre el Casal Francesc Riera ha organitzat una botifarrada que ha recaptat prop de 800 euros. Moltes entitats de Martorell continuaran organitzant activitats solidàries els propers dies i fins el diumenge 18 de desembre, dia de La Marató.

L’associació Martorell Nihon Tai-Jitsu ha dut a terme un entrenament amb algunes de les tècniques d’aquesta art marcial japonesa del mateix nom. Part dels seus integrants han participat en els entrenaments i han fet les seves aportacions econòmiques a una guardiola solidària, que es seguirà ampliant amb les donacions que facin la resta durant els propers dies.

Per altra banda, el Casal Francesc Riera ha organitzat una botifarrada a la plaça de Maria Canela a la que ha assistit un centenar de persones. La presidenta del Casal, Isa Enri, destacava que “la recaptació íntegra del tiquet, de 6 euros, es destina a La Marató i també hem fet la rifa d’un pernil. En total, la recaptació ha ascendit a 786 euros. Aquesta ha estat la manera en la que hem volgut contribuir a La Marató, i estem contents, perquè ha vingut molta gent”.

Martorell amb La Marató

Fins el proper 18 de desembre, les més de 80 entitats de Martorell adherides al projecte Martorell amb els 25 anys de La Marató continuaran organitzant activitats solidàries. L’objectiu principal és demostrar el tarannà solidari i cohesió del teixit associatiu i la ciutadania locals tot assolint la xifra de 25.000 euros per a aquesta iniciativa solidària de la televisió pública catalana. Es farà a través de les guardioles solidàries, l’organització d’activitats culturals, esportives i lúdiques de tot tipus i amb la creació d’un número de compte que centralitzi totes les donacions dels martorellencs.

Properes activitats

El gruix de les activitats -macrotómbola, esmorzar i dinar solidaris, festes infantils i visites guiades als elements patrimonials, entre d’altres- es faran el diumenge 18 de desembre concentrades a l’anomenat Carrer de La Marató, el carrer d’Anselm Clavé. Anteriorment ja hi ha programades d’altres accions. Ja n’estan confirmades la Bibliomarató (de l’1 al 17 de desembre), el torneig del CF Martorell i una xerrada a l’Hospital Sant Joan de Déu (dia 3), la Fira de Nadal de l’associació Nou Martorell (dia 11), o les actuacions del Tim Teatre i el concert de les Joventuts Musicals (dia 16). El dia 17 s’inaugurarà el Carrer de La Marató amb diverses activitats de cultura popular -cercavila, actuació de figures festives, xocolatada- a més de concerts i rugbi solidari.