Dissabte ple d’art, cultura i música urbana al festival ‘Urban Chicken’

1715

L’organització Neven Association prepara per al dissabte 30 de setembre, el festival Urban Chicken, un esdeveniment cultural que començarà a la tarda i s’allargarà fins a la matinada, fusionant art, cultura i música urbana, amb l’objectiu de proporcionar un espai de trobada per totes les edats. La plaça de les Cultures, l’Espai Jove i el Pàrquing de la Biblioteca Francesc Pujols, seran l’escenari d’aquest festival en què hi ha preparades activitats que van des de la música i el ball fins als tatuatges i la competició de rap.

El tret de sortida del festival serà, a les 17.00h, amb diverses activitats que es faran, simultàniament, en els diferents espais habilitats. Per una banda, per als amants de l’art corporal, a càrrec de Studio 27 de Martorell, tot aquell qui vulgui podrà tatuar-se la pell amb formes d’expressió úniques. Així, també hi haurà mostres de grafits en directe on artistes urbans crearan obres d’art sorprenents i els assistents podran presenciar com les parets prenen vida amb colors i formes.

A l’Urban Chiken també hi haurà lloc per a les representacions artístiques de música urbana. Hi participaran destacades acadèmies de dansa com Espai Dansa Martorell, Tip Toe Dance Studio i Step BCN Dance School, amb exhibicions de ball que capturaran l’essència i l’energia del carrer. A més, també s’hi viurà la Gran Final de Pugna Battles, on els competidors s’enfrontaran en una batalla de rimes per determinar qui serà el guanyador d’un premi en metàl·lic de 200€ i la classificació per al STLWFest, un esdeveniment important en el món del hip-hop i la música urbana. Després de la batalla de galls, es presentaran també actuacions d’artistes emergents.

Per acabar d’arrodonir la tarda, hi haurà videojocs en directe on els interessats podran explorar els darrers títols i tecnologies del món dels videojocs i experimentar una experiència de joc interactiva amb Saga, saló del gaming, Gaming Electrónics, Gaming Barcelona, Next Level Martorell i l’equip de cultura digital de NEVEN. És un espai perfecte perquè els gamers puguin provar els jocs més recents, interactuar amb altres aficionats i gaudir de la passió compartida pels videojocs.

Finalment, el plat fort de la tarda serà l’exposició de Cotxes Urbans i el Simulador de Cotxes GT, en què els visitants podran admirar una selecció de vehicles personalitzats i dissenyats per a la vida a la ciutat. A més, també hi haurà un simulador de cotxes GT de Hi-SPEED, que proporcionarà una experiència de conducció virtual.

A la nit, el festival culminarà amb la Festa Dj ‘Operació amor’, a càrrec del discjòquei Quim Martínez. Es tracta d’una experiència en què es podrà gaudir de la música urbana més candent, i també hi ha preparada una activitat que té l’objectiu d’ajudar a aquell qui vulgui trobar l’amor, així ens ho explica Miguel Àngel Gràcia, president de l’associació Neven Association.

Miguel Àngel Gràcia, president de l'associació Neven Association

Es podrà trobar més informació a les xarxes de l’associació, @nevenassoc, i també a la seva pàgina web nevenassoc.org.