Diumenge es correrà la Cursa de Martorell amb prop de 600 participants

449

La Cursa de Martorell, que se celebrarà aquest diumenge 20 de novembre, s’apropa als 600 participants, a només tres dies perquè es corri i amb les inscripcions ja tancades. Un total de 436 corredors prendran part a la prova de cinc quilòmetres i 157 a les tres d’infantils. La direcció de la cursa confia que aquests números segueixin consolidant-la en l’àmbit metropolità de Barcelona, d’on procedeixen molts dels corredors apuntants.

La novetat d’enguany és que la prova recupera el traçat que se seguia fins l’edició de 2019 i que va modificar-se en la represa el 2021. La sortida serà al carrer Josep Vilar, seguirà pel carrer de Sant Sebastià, les avingudes Can Cases i Compte de Llobregat i pujarà per la Plaça Joan Serrats. Més endavant, els corredors passaran pel passeig Torrent de Llops, la plaça Frederic Duran i giraran a l’esquerra pel carrer Compositor Joan Cererols i Compositor Vives. Arribats al carrer Francesc Pujols, seguiran per Doctor Massana i la plaça del Vi, Doctor Lluís Gayà i Pintor Sert.

Un cop arribats a la plaça Rosa dels Vents, faran un gir de 180 graus per Fèlix Duran i Canyameres i arribaran a Tenor Palet i Lluís Requesens. A l’alçada del Passeig de Catalunya amb Capità Batllevell, pujaran cap al barri de Camí Fondo pel carrer Corbera de Llobregat i Joan Maragall i seguiran fins al carrer Josep Tarradellas, l’avinguda Francesc Riera, la plaça Frederic Duran, el carrer Pep Ventura i giraran cap al carrer Josep Vilar en la línia d’arribada.

Al traçat per als adults se sumen tres curses de promoció de 1.400, 1.050 i 650 metres per als corredors més joves de les categories sub14 i sub16, sub10 i sub12 i sub6 i sub8, respectivament. Les sortides d’aquestes proves seran a partir de les 10.50h, i és que el temps màxim previst per a la cursa de cinc quilòmetres és de 45 minuts.

Segons el director de la cursa, Nacho Pinedo, els queda l’espineta clavada per no haver pogut arribar als 600 corredors, però creu que aquestes xifres els reforcen.

Nacho Pinedo, director Cursa Martorell

Com a consell, i principalment de cara a les proves infantils, Pinedo recorda que els pares no podran córrer amb els més menuts, sinó que hi haurà monitors que els acompanyaran.

Nacho Pinedo, director Cursa Martorell

Els dorsals podran recollir-se dissabte, entre les 16.00 i les 20.00h, i el mateix diumenge a partir de les 8.00h i fins a les 8.30h. La prova de cinc quilòmetres començarà a les 10.00h, mentre que les infantils, a partir de les 11.00h.