Divendres torna ‘La Màgia del Nadal’ amb cinc propostes per fascinar petits i grans

1880
La Màgia del Nadal. Fèlix Brunet
La Màgia del Nadal. Fèlix Brunet

La 13a Màgia del Nadal, un dels cicles més emblemàtics d’aquestes dates a Martorell, torna divendres 27 de desembre amb el primer dels cinc espectacles programats. Mags i magues d’arreu, mostraran el seu art a grans i petits, combinant la màgia amb l’humor, la música, el teatre, la poesia o altres arts escèniques. Totes les representacions es faran a l’Auditori Joan Cererols a les 18:30h.

Aquest divendres, La Màgia del Nadal es posa en marxa amb Txema Màgic i l’espectacle Txema, The Postman. Una proposta de màgia teatralitzada, visual i creativa a càrrec d’un mag “que té vinculació amb Martorell, ja que va estudiar aquí. He pogut veure el seu xou, em va agradar i per això l’hem portat aquí”, explica el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Andreu González.

Ell mateix també avança que el dilluns dia 30 “serà el torn de Giramàgic amb Hai, la pescadora de somnis, que fusiona la màgia amb el teatre visual i d’objectes i que, com explica, “va a càrrec d’una maga, ja que cada cop en tenim més”.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Pel que fa a les altres tres cites, arribaran ja amb el 2020. El dijous 2 de gener, el Mag Lini presenta Star Show. La màgia, la música i l’humor són els principals ingredients. El divendres 3, Valeria Guglietti presenta No toquin les meves mans, en què l’element més destacable són les ombres xineses que inclou i que es barregen amb el cinema mut, les titelles, el còmic i la música, per crear històries plenes d’encant. Finalment, el dissabte 4 de gener serà el torn d’Amelie i Con mi magia y tu imaginación, un espectacle de màgia poètica i visual amb diferents presentacions, musicals i parlades, per a que el públic visqui la màgia en primera persona.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Ja són 13 les edicions de La Màgia del Nadal, un cicle enfocat a reunir dins d’un espai “petits i grans en aquestes dates en les que es fa fosc aviat, per entretenir-los” i que és “una de les activitats del Nadalem més esperades per la ciutadania”.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

Preus de les entrades i com aconseguir-les

González afegeix que “a més tenim uns preus força populars per assistir-hi”. Les entrades anticipades costen 3 euros per a adults i 2,5 euros per a joves d’entre 12 i 25 anys, jubilats i pensionistes, i es podran aconseguir a qualsevol dels punts d’informació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) fins el dia abans, i també a través de l’espai web ja.cat/entrades-martorell.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

La venda d’entrades a taquilla el mateix dia de l’espectacle -des d’una hora abans- tindrà un únic preu a 4 euros. Els menors de 12 anys, per la seva banda, tenen entrada gratuïta, però caldrà que prèviament retirin la seva invitació -també als punts d’informació o fins a una hora abans de l’espectacle-.