Onze equips cadets participaran al Torneig de Nadal del Club Bàsquet Martorell

1347
'Workout Camp' del Club Bàsquet Martorell al Pavelló Esportiu Municipal
'Workout Camp' del Club Bàsquet Martorell al Pavelló Esportiu Municipal

Aquest cap de setmana se celebra, al Pavelló Esportiu Municipal, el Torneig Cadet de Nadal del Club Bàsquet Martorell. La cita arriba a la vintena edició i hi participaran els equips femení i masculí del club gràcies a la creació d’una categoria de Promoció, que s’afegeix a la de Preferent. En total, hi prendran part 11 equips i se celebraran idèntic número de partits entre el dissabte i el diumenge, al matí i a la tarda.

La cita que pretén portar fins a Martorell bàsquet de qualitat en categories inferiors amb dues modalitats: l’habitual competició de Preferent -la màxima categoria del bàsquet cadet en les competicions de la Federació Catalana- i la de Promoció, que permetrà als equips cadet de l’entitat blava participar-hi. Ho explica la Vice presidenta del club i coordinadora de la part esportiva, Montse Fonollà.

Montse Fonollà, vicepresidenta i coordinadora de l'àrea esportiva del CB Martorell

Un cadet femení del CB Martorell que entrena, per segona temporada consecutiva, Àlex Giráldez, qui alhora porta l’equip de pre minis que s’inicien en aquest esport. Per la seva banda, el cadet masculí l’entrena Èric Furquet, qui és també jugador de l’equip sots 25 de la entitat.

Equips participants i horaris

En aquesta edició participaran 11 equips de 10 clubs diferents d’arreu de les comarques barcelonines. A més de l’amfitrió, hi seran els equips de Preferent del Manresa, Maristes Ademar, Sant Josep de Badalona i Unió Esportiva Mataró en categoria cadet masculina, i el Club Natació Sabadell, Nou Esplugues, Reus Deportiu i Club Femení Cerdanyola en femenina. A la categoria de Promoció també hi seran el Bàsquet Piera en femení i el Joventut Sant Vicenç en masculí.

Montse Fonollà, vicepresidenta i coordinadora de l'àrea esportiva del CB Martorell

La competició engegarà el dissabte a les 09.00h amb el partit del Cadet Femení de Promoció entre el CB Martorell i el Bàsquet Piera. Continuarà amb el CN Sabadell-Nou Esplugues (Cadet Femení Preferent) a les 10:30h; el CBF Cerdanyola-Joventut Sant Vicenç (Cadet Femení de Promoció) a les 12.15h. A la tarda, es jugaran dos partits de categoria Cadet Masculí Preferent: el Catalana Occident Manresa-Maristes Ademar a les 17:30h i el Sant Josep de Badalona-Unió Esportiva Mataró a les 19.15h.

Diumenge al matí es jugaran els partits pel tercer i quart lloc a la categoria Preferent -a les 10.15h el femení i a les 12.00h el masculí-, i a la tarda, les dues finals -a les 17.00h la femenina i a les 19.00h la masculina-, abans del lliurament de premis.

Montse Fonollà, vicepresidenta i coordinadora de l'àrea esportiva del CB Martorell

Fonollà reconeix que a l’organització li comporta “molt temps preparar el Torneig, ja que ens hi posem al setembre. Tot i que costa portar equips, perquè cada cop hi ha més torneigs d’aquestes característiques, n’hi ha que ja són fidels a la cita, com ara el Manresa”.

Montse Fonollà, vicepresidenta i coordinadora de l'àrea esportiva del CB Martorell

Tant dissabte com diumenge, les portes del Pavelló Esportiu Municipal estaran obertes per a que tothom qui vulgui pugui veure, de franc, bon bàsquet de categoria cadet en aquest parèntesi nadalenc de la competició.

Calendari del Torneig de Nadal Cadet del CB Martorell