Dos podis per a Ana Martín i Carla Romero en la cloenda del curs de gimnàstica artística

1155

Dues esportistes del Martorell Gimnàstic Club han tancat la temporada 2018-2019 amb dos podis en el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística de nivell base i via olímpica. Ana Martín i Carla Romero han estat les participants martorellenques que s’han embutxacat dues medalles en aquesta competició, que s’hauria d’haver disputat el passat mes de juny i que es va posposar per l’onada de calor.

Les joves han assolit dos podis amb dues marques que, a més, els han valgut les millors notes en un dels aparells de la seva categoria. Ana Martín, de la categoria base 4 mitjanes, ha estat la campiona de Catalunya i s’ha adjudicat la millor nota de terra en aquesta franja. Carla Romero, per altra banda, s’ha classificat en la tercera posició i ha signat la millor nota en barra de la seva categoria.

Una de les entrenadores del Martorell Gimnàstic Club, Mélodie Pulgarín, ha admès que tot i tenir una preparació fora de l’habitual, les esportistes martorellenques han signat unes actuacions d’alçada.

Mélodie Pulgarín, entrenadora Martorell Gimnàstic Club

A banda de les medalles, Ana Martín ha estat sisena classificada en salt, quarta en paral·leles i segona a barra, mentre que Carla Romero ha aconseguit tres terceres places (salt, paral·leles i terra) i primera a barra.