Dues desfilades clouen amb èxit la primera edició de la Fashion Show Martorell

1016

Prop d’un miler de persones han assistit aquest cap de setmana a les dues desfilades de moda que han servit de colofó d’una setmana plena d’activitats en la primera edició de la Fashion Show Martorell organitzada pel Centre Comercial La Vila. L’activitat tindrà continuïtat i el proper mes de novembre es farà la segona edició. L’alcalde Salvador Esteve, el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa i una bona representació de regidors del govern municipal han assistit a les dues desfilades.

Una quarantena de models han desfilat en dues desfilades en escenaris ben diferenciats: dissabte, a La Caserna i diumenge, a la plaça de la Vila. Ha estat la cirereta d’una setmana farcida d’activitats en una experiència pilot a Martorell relacionada amb la moda.

Continuïtat assegurada

El gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual ha assegurat que “la valoració de tota la setmana és molt positiva i ha servit per situar el nom de Martorell al mapa de la moda, com a mínim, des de les xarxes socials. Tinc el compromís de fer una segona edició el proper mes de novembre”.

La Fashion Show Martorell ha aplegat a dissenyadors, fotògrafs, estilistes, models, distribuïdors, comerciants, fabricants i clients. Pascual reconeix que “molts d’aquests professionals emergents s’han sentit molt a gust i la majoria volen repetir a Martorell”.

En la primera desfilada hi va haver errades en l’organització com el retard en l’hora de l’inici. Pascual ha fet autocrítica assegura que “ens hem donat compte que l’espai de La Caserna no era l’adequat per fer una desfilada i, com a organització, no vam estar encertats i ens va deixar insatisfets. L’endemà, a la Vila, crec que vam rectificar amb encert”.

La Caserna, primera desfilada

Dissabte al vespre La Caserna va tenir lloc la primera desfilada que va començar amb més retard del previst. Hi van participar una quinzena de models posant ènfasi en la moda íntima, bany, festa, casament i complements. Dos establiments del Centre Comercial La Vila -Roig i Araceli- van presentar propostes molt atractives combinades amb marques com Mapy del Río o Aurora Floreal.

Diumenge, la plaça de la Vila s’ha vestit de gala en la darrera activitat de la Fashion Show Martorell amb una desfilada de moda urbana. L’establiment Kimochi ha lluït amb la moda infantil on els més petits han lluït marques com Boboli, Mayoral i 3 Pommes, i moda fresca amb peces de Twenty Violets.

La sabateria Munné ha presentat diverses propostes de calçat i Mapy del Río ha repetit amb peces més fresques i agressives. L’establiment Onas ha presentat marques com Hoss Intropia, Momoni i Attic&Barn. La més artesanal ha estat la martorellenca Neus Roca seguit de l’establiment Soguev, amb la col·lecció Aurora Floreal. Xaloc ha vestit als models amb peces més urbanes com Sidecar, Ese o Ese i Mamatalloe.

El darrer tram de la desfilada han aparegut els dissenys de Laia Mauri, Marilin Nova i Pareto -exclusivament masculina-. La desfilada ha finalitzat amb els comerciants que han participat a la catifa vermella: Ana Capdevila (Kimochi), Sílvia Munné (Sabateria Munné), Dolores Rodríguez (Xaloc), Neus Roca (Neus Roca) i Sabrina Guevara (Soguev).

Set dies amb molta moda

L’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila ha aplegat des de dilluns passat agents del sector de la moda en un mateix espai amb la intenció de fomentar la moda al Baix Llobregat Nord. S’han fet tallers de costura, reportatges fotogràfics, conferències i desfilades de moda com una plataforma per a professionals emergents del sector. A més, Ràdio Martorell ha emès programes especials en directe per seguir l’esdeveniment.

La Fashion Show Martorell ha estat possible gràcies als establiments del Centre Comercial La Vila: Xaloc, Globo, Arrels, Aurora Perfumeria, AVER Technology, Cal Xic, L’Estanc de La Vila, Marcobal, Carla, Parera Textil, Farmàcia Parera, Discere, De la terra a la taula, Maurice Messegue, Mil coses, Mura Teteria, Olga Difusió, Bar Porvenir, La pelu de La Vila, Reinpe, Onas, Roig Moda Íntima, Corseteria Araceli, Ungles, Volstead, Suma, Bufons, Calçats Munné i Kimochy amb el suport d’una vintena d’empreses del sector del Baix Llobregat i Barcelona.