Tot a punt per intercanviar i vendre productes de segona mà aquest dissabte a Les Bòbiles

2661

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell organitza el 10è Mercat d’intercanvi i segona mà dissabte, 18 de novembre, de 10.00 a 14.00h, a la rambla de Les Bòbiles. La participació és gratuïta i inclourà vuitanta places, una desena més que l’any passat. L’activitat s’adreça a particulars, no comerços ni professionals del sector, que vulguin vendre o intercanviar objectes de casa que ja no fan servir a preus assequibles.

El regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Adolf Bargués, diu que “hem engegat la convocatòria amb un èxit de participació més que notable. Crec que ja s’ha consolidat prou aquesta tipologia de mercat, tant habitual de trobar a l’estranger. A Martorell, El Progrés organitza el Mercat del Trasto dos cops l’any, i aquest de la rambla de Les Bòbiles també genera una afluència constant de visitants que intercanvien o venen els seus productes”.

Adolf Bargués, regidor de Medi Ambient

En aquest cas, segons ha destacat el regidor, l’Ajuntament de Martorell facilita i condiciona un lloc cèntric del poble per a que la gent pugui vendre tota mena d’articles: aparells electrònics, roba, bijuteria, joguines, petits electrodomèstics, material esportiu, plantes, llibres o pel·lícules. Els productes hauran d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és allargar la vida els mateixos i generar menys residus. No es podran intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estoc.

Adolf Bargués, regidor de Medi Ambient

“De tot allò que menyspreàvem quan anàvem grassos, ara n’apreciem la utilitat”. I és que amb la crisi, “hem après a valorar la rendibilitat i la segona vida dels objectes”, ha assegurat el regidor Bargués.

Plec de condicions generals del Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà

Mercat d'Intercanvi
Mercat d’Intercanvi