El 42è Torneig Comarcal del Club Petanca Martorell aplega més de 140 jugadors

619
42è Torneig Comarcal del Club Petanca Martorell

El Club Petanca Martorell ha dut a terme aquest matí el 42è Torneig Comarcal, que se celebra cada any l’1 de maig, a les pistes ubicades darrere de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Martorell-Central. Hi han participat més de 140 jugadors, i els guanyadors han estat la parella més jove, formada per Ivan i Miguel. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Gerard Mimó, el regidor de Medi ambient, Habitatge i Planificació Urbanística, Albert Fernández, i la regidora de Joventut, Raquel Sans, han lliurat els premis de la fase general i de consolació.

En aquesta ocasió, a banda dels participants del club i de les poblacions veïnes del Baix Llobregat, també hi han estat presents parelles “del Vallès, d’Anoia, de Barcelona i de Rubí, tot sumant 71 dobletes, que equivalen a 142 jugadors”, ha celebrat Dolores Carballido, presidenta del Club Petanca de Martorell.

Dolores Carballido, presidenta del Club Petanca de Martorell

En la fase general, els campions han estat Ivan i Miguel, però s’han entregat premi també a les quatre següents millors parelles, que han estat Víctor i Israel en el segon lloc, Soto i Pedro en el tercer, en el quart Pitu i Salva, i en el cinquè, Jordi i Keisy. Els premis, entregats per les autoritats, han estat 2 pernils per a la parella guanyadora, 2 espatlles pels segons, 2 garrafes d’oli d’oliva de 3 litres pels tercers i quarts, i 2 formatges i una ampolla de vi pels cinquens classificats.

En acabar aquest torneig, el club prepararà les pròximes cites que arribaran “el dia 14 de maig, quan celebrarem el Campionat de Catalunya de Persones amb Discapacitat Psíquica, el 3 de juny tindrem el Campionat Inclusiu de Catalunya, que aplegarà unes 80 persones, i el dia 8 i 9 de juliol el campionat de Les Hores. Amb això concloem el que seria la programació de l’any en curs”, ha afirmat Carballido.

Dolores Carballido, presidenta del Club Petanca de Martorell

Amb tot, el Club de Petanca Martorell viatjarà a Santa Sussanna els dies 1 i 2 de juliol per veure el torneig previ al Campionat d’Espanya, en el qual participarà la dobleta que ha quedat en el tercer lloc de la competició de Catalunya. Elles són Asunción Navarro, Rafaela Mata, Maria Hernández i Rafaela Borlán.