Un total de 43 equips d’arreu de Catalunya se suma al 3×3 del Club Bàsquet Martorell

666
Torneig 3x3 Club Bàsquet Martorell. Foto: CB Martorell

El Club Bàsquet Martorell ha celebrat avui el Torneig 3×3, al qual s’han sumat 43 equips d’arreu de Catalunya, distribuïts en set categories. La competició ha començat, a les 10.00h, al Pavelló Esportiu Municipal, i ha finalitzat, a les 19.00h, amb l’entrega de premis de la mà del regidor d’Esports, Gerard Mimó, i la regidora de Joventut, Raquel Sans.

Els equips guanyadors han estat, de la categoria Mini ‘The Winners’, de l’Infantil ‘Las Torrijas’, del Cadet ‘Los Patika’, dels junior ‘Rayo McQueen’, dels veterans ‘Antetos’, dels Sèniors ‘Vodka Juniors’ i dels Specials ‘Torrent de Llops 1’. Tots ells s’han endut un trofeu de reconeixement i, a més, un val per un sopar a ‘Casa Felipe’, patrocinador d’aquest Torneig 3×3.

La jornada s’ubica fora de l’activitat ordinària del club, i té l’objectiu d’incentivar el públic a participar-hi d’aquest esport. Per això, normalment se celebrava al carrer, però enguany a causa de la previsió de pluja s’ha hagut de traslladar a l’interior del Pavelló Esportiu Municipal.

Tal com ha explicat Laura Amat, presidenta del Club Bàsquet Martorell,”han vingut 180 jugadors de Sant Boi, de Corbera, de Piera, d’Abrera…i s’han dut a terme aproximadament 20 partits cada hora. Al matí han jugat tothom contra tothom, per categories, i a la tarda s’han disputat els quarts, semifinals i finals”.

Laura Amat, presidenta del Club Bàsquet Martorell

El Torneig de Bàsquet 3×3 “ha aplegat molta gent, han estat 180 jugadors aproximadament, que han portat a la família i als amics a participar d’aquesta jornada en què s’ha gaudit del bàsquet com una festa, i on tothom s’ho ha passat molt bé”, ha assegurat Amat.

Laura Amat, presidenta del Club Bàsquet Martorell

Durant la competició, els assistents han comptat, a més, amb servei de bar amb totes les facilitats per poder gaudir d’un aplec esportiu a les instal·lacions martorellenques.