El 9è Concurs de Receptes Saludables amplia la participació fins a 2n de Batxillerat

1876
Concurs de Receptes Saludables. Els guanyadors de l'edició de 2016
Concurs de Receptes Saludables. Els guanyadors de l'edició de 2016

L’Ajuntament ha obert la convocatòria del 9è Concurs de Receptes Saludables de Martorell 2017, que va dirigit a infants i joves de la població amb l’objectiu de fomentar hàbits saludables d’alimentació i de vida. En aquesta ocasió, la cita s’amplia per donar cabuda a nois i noies de segon de Batxillerat i inclourà 5 premis segons l’edat dels participants. Les receptes s’hauran de lliurar, junt amb la documentació sol·licitada, de manera presencial o per correu electrònic fins el 15 de maig.

El concurs és obert a la participació de tots els nens i nenes escolaritzats a Martorell o residents a la població que estiguin cursant des de P3 i fins a 2n de Batxillerat. El regidor de Salut de l’Ajuntament de Martorell, Albert Fernández, explica que “l’objectiu principal és fomentar hàbits saludables d’alimentació”.

Albert Fernández, regidor de Salut de l'Ajuntament de Martorell

Per poder participar, caldrà omplir la fitxa de participació amb les dades personals, l’autorització de pares i/o tutors i la recepta que proposin, en la que es busca que els infants interactuin amb els pares i mares, avis o resta de familiars. Caldrà lliurar la documentació, junt amb una fotocòpia, al Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11), a l’Ajuntament (carrer del Mur, 61) o bé a través de la seu electrònica del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones fins el 15 de maig.

Fitxa de participació (menors) i autorització al IX Concurs de Receptes Saludables

Fitxa de participació (majors d’edat) al IX Concurs de Receptes Saludables

Premis

El regidor de Salut destaca que el jurat valorarà “aspectes com ara l’originalitat de la recepta, la presentació, la diversitat dels productes i el fet que siguin assequibles”. En total es concediran 5 premis, segons edat. El premi de P3 a P5 d’Educació Infantil, el de 1r a 3r d’Educació Primària i el de 4t a 6è d’Educació Primària tindran cadascun com a premi un llibre infantil de cuina, uns estris de cuina i la publicació de la recepta al web municipal.

Albert Fernández, regidor de Salut de l'Ajuntament de Martorell

Pel que fa als més grans, es concedirà un premi a la 1a Categoria Especial La recepta de l’àvia –per a nois i noies de 1r a 4t d’ESO- en la que el premi serà un dinar saludable patrocinat per Aqqua Restaurant, per a la unitat familiar, i la publicació de la recepta al web municipal. Finalment, la recepta guanyadora de la 2a categoria Especial Cuinant sol –alumnes de 1r i 2n de Batxillerat- rebrà un dinar saludable patrocinat pel restaurant Les Vinyes, per a la unitat familiar, i la publicació de la recepta al web municipal. El resultat es farà públic el dia 21 de maig al matí, coincidint amb la celebració del Daltabaix.

Bases del IX Concurs de Receptes Saludables (categories Infantil i Primària)

Bases del IX Concurs de Receptes Saludables (categories ESO i Batxillerat)