El ball d’El Progrés dels dissabtes i diumenges es trasllada a la pista exterior

410
Festa Major 2023. Sopar, concert i ball de gala a El Progrés

Les sessions periòdiques setmanals de ball d’El Progrés dels dissabtes a la nit i dels diumenges a la tarda es desplacen a l’exterior del recinte, a la pista-jardí. Una mesura que es duu a terme aprofitant la pujada de temperatures, i que es fa des del passat cap de setmana i durant tot l’estiu. A aquestes vetllades hi poden participar tant socis com no socis de l’entitat, amb diferents tarifes de preus.

L’arribada del bon temps fa que les sessions es traslladin a l’exterior i modifiquin horari. Des d’ara, se celebraran “els dissabtes de 22.30 a 01.45h i els diumenges des de les 19.00 i fins a les 22.00h”, tal i com informa la secretària de l’entitat, Joana Circuns.

Joana Circuns, secretària d'El Progrés

Les sessions tenen un preu de 5 euros per persona (10 per parella) per als socis d’El Progrés, però també són obertes a la resta de gent, a un preu de 10 euros per persona. Circuns recomana a tothom qui n’estigui interessat “que es faci soci d’El Progrés. Com que estem a mitjans d’any, la quota ja no és de 25 euros, sinó que apliquem un descompte fins la meitat”. Cal dirigir-se a la secretaria en horari d’atenció -de 17.00 a 20.00, de dilluns a divendres-, i omplir un formulari amb les dades personals.

De cara a les diferents sessions de dissabte i de diumenge es van alternant fins a vuit músics diferents, que interpreten “cha cha cha, salsa, boleros, vals i foxtrot, entre d’altres, i normalment acaben la sessió amb una mica de música disco”. Per a ocasions especials -Festa Major, Sant Esteve, Sant Antoni Abat i la Diada del soci de febrer- es porten orquestres de màxim nivell, com és el cas de Maravella, Montgrins, La Principal de La Bisbal i la Selvatana, respectivament.

Joana Circuns, secretària d'El Progrés

El Progrés també té previst celebrar dues activitats més en aquesta arrencada de l’estiu. La primera serà “un concert de final de temporada de Les Veus d’El Progrés, on interpretaran diverses peces, i on també hem convidat a la Societat Coral del Penedès, de Vilafranca. Totes dues corals són dirigides pel Carles Farràs”. La cita serà el dia 29 de juny a les 19.00h, a la sala teatre, i serà completament gratuïta.

Joana Circuns, secretària d'El Progrés

I el dia 26 de juliol, de 23.00 a 02.00h, se celebrarà a la pista-jardí la Festa d’Estiu “amb tots els grans èxits musicals i dirigida a gent a partir de 30 anys”, que s’inspira en anteriors cites de música dels anys 80. La sessió anirà a càrrec de DJ Pablo i el preu de l’entrada serà de 15 euros -tant per a socis com per a no socis- amb una consumició inclosa.