El barri de Can Carreras tanca les festes amb un seguit d’activitats per a totes les edats

1667
Festes de Sant Jaume a Can Carreras
Festes de Sant Jaume a Can Carreras

L’associació de veïns de Can Carreras organitza aquest cap de setmana les activitats centrals per les Festes de Sant Jaume. El passat diumenge, el barri ja va encetar les festivitats amb la 18a pujada a Montserrat, a la qual va assistir-hi al voltant d’una cinquantena de persones.

Totes les activitats del cap de setmana tindran lloc al passeig de Catalunya. Malgrat que fa uns anys aquestes activitats es repartien en tres dies (divendres, dissabte i diumenge), finalment es va optar per reduir les celebracions a només dos dies, ja que, com comenta el secretari de l’associació de veïns de Can Carreras, Ferran Vidiella, l’assistència el primer vespre de festivitats era força baixa.

Ferran Vidiella, secretari AAVV Can Carreras

Aquest dissabte, a partir de les 10.00h, el passeig de Catalunya acollirà diverses activitats per als més petits. Hi haurà una exposició de manualitats de l’associació de Fribromialgia i Fatiga Crònica i una xocolatada infantil. A les 10.30h, l’autoescola Santi Cars muntarà una gimcana d’educació vial, i a les 12.00h començarà el canó d’escuma. A la tarda hi haurà ballada de sardanes per a tots els públics amb l’acompanyament de la Cobla Lluïsos de Taradell.

A partir de les 21.00h, Amadeu Raventós, veí forner i poeta del barri recitarà el pregó de les festes d’enguany, que donarà pas al concurs de postres on hi haurà premis pels guanyadors. Al voltant de les 21.45h començarà el sopar popular i la nit acabarà amb músics al carrer amb el DJ. Pablo Picón des de les 23.00h.

L’últim dia de festes, diumenge 23, començarà amb una botifarrada a les 9.00h, destinada principalment als assistents i participants de la 9a Trobada de Plaques de Cava que tindrà lloc a partir de les 10.00h. Tot i això, Vidiella apunta que al sopar del dia anterior també n’hi haurà, així com gelats per a qui ho desitgi.

Ferran Vidiella, secretari AAVV Can Carreras

Diumenge a les 11.00h arrancarà la darrera activitat infantil de les festivitats d’aquest any amb un concurs de dibuix i una activitat de bombolles gegants. L’acte de cloenda de les festes de Sant Jaume 2017 de Can Carreras serà la ja tradicional cantada d’havaneres amb el grup Roques Blaves on es repartirà rom cremat i coca.