El dandi Gaspard Royant promet una actuació explosiva i elèctrica dissabte al pont del Diable

1387

Partint del rhythm-and-blues i el doo-wop dels 50 i els 60, les cançons de l’artista francès Gaspard Royant fan de pont entre les influències més clàssiques (Roy Orbison, Phil Spector o Sam Cooke) i el rock-and-roll del segle XXI. El cantant posarà a ballar el pont del Diable aquest dissabte, a les 22.30h, dins la programació del Festival PAS.

Gaspard Ronyant presentarà el seu darrer àlbum Have you met Gaspard Royant? produït pel gran Edwyn Collins. El disc fa l’ullet als anuncis ostentosos que qüestionaven directament els consumidors els anys 60 –”Deixaries que la teva filla es casés amb un Rolling Stone?”- però també convida l’oient a conèixer l’artista.

El cantant publica aquest últim llarga durada després del llançament de la seva trilogia dels 45, produït en part per Liam Wilson (White Stripes (7 Nation Army), The Kills, Supergrass…) als Toe-Rag Studios. Les seves cançons desperten l’interès dels amants dels vinils i dels fans dels 60, així com també de la premsa. El seu nou disc és una col·lecció de singles composats com ho feien els clàssics, tal com explica en aquesta entrevista a Ràdio Martorell. Temes de tres minuts de durada que parlen d’amors perduts, somnis irònics però sincers…