El bàsquet base brilla en l’homenatge del CB La Mercè a Jordi del Amo

359
Torneig CB La Mercè
Torneig CB La Mercè

El Club Bàsquet La Mercè ha celebrat aquest matí la XXVa edició del torneig mini bàsquet Memorial Jordi del Amo al Pavelló Esportiu Can Cases amb la presència de nou conjunts de set clubs diferents. Recuperant una de les cites més consolidades del bàsquet base de la comarca i, de nou, aportant un conjunt blau cel a la cita, l’entitat presidida per Laura del Amo ha omplert les pistes de bàsquet de partits, concurs d’habilitats i concurs de triples.

El Joventut de Badalona s’ha proclamat campió en guanyar el Bàsquet Manresa a la gran final, mentre que l’equip local ha estat guardonat amb el trofeu de fair play (joc net) pel seu bon comportament durant la cita.El torneig s’ha dividit en tres grups i dues branques. Per una banda, els equips dels grups 1 i 2 són els que han competit pel títol, mentre que els del grup 3 (CB Sant Andreu, Bàsquet Castelldefels i Sant Nicolau F) no han optat a la fase final, però també han rebut una medalla per la seva participació. El club ha reconegut els dos millors jugadors del torneig i els ha fet entrega d’una distinció individual: Joan Canals, del Joventut de Badalona, ha estat el millor valorat pels tècnics, i Jana JIménez, del Bàsquet Sant Nicolau, ho ha estat en el grup femení.

Partits i concursos durant el matí

El CB La Mercè ha optat per celebrar els concursos de triples i d’habilitats entre les dues franges de partits i els guanyadors d’aquests concursos han estat. El primer ha acabat amb Arnau Bacó, del Joventut de Badalona, com el llançador més eficient, mentre que en la prova d’habilitats no sha establert cap classificació.

L’alcalde Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, Lluís Amat i Albert Fernández han estat presents en l’entrega de premis, acompanyats per la nova presidenta del club, Laura del Amo, que s’ha estrenat en la primera gran cita de la nova junta directiva. En aquest sentit, del Amo ha reconegut que “portàvem moltes setmanes preparant el torneig i estem molt contents per com ha sortit”.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

A banda, ha felicitat els assistents pel bon comportament i ha destacat la “il·lusió i el bon bàsquet” que s’ha vist durant tot el matí.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

Per primera vegada en la seva història, el torneig ha tingut lloc al Pavelló Esportiu Can Cases i segons ha anunciat l’entitat, a partir d’aquesta edició durà el nom de Jordi del Amo, qui va serà president de l’entitat fins a mitjans de 2020 i qui va morir l’any passat. El club ha tingut molt present del Amo i ha projectat la seva imatge durant l’entrega dels premis. La primera edició del torneig va celebrar-se per primer cop ara fa 25 anys a les pistes de l’escola i, poc a poc, ha guanyat reconeixement i participants i s’ha obert forat en les cites prèvies a l’inici de les lligues regulars.