El Bubis FC s’imposa en el 1r Torneig MartoLeague 12 hores de futbol sala

610
Torneig MartoLeague 12 hores futbol sala

El passat dissabte 30 de desembre el Pavelló Esportiu Municipal va acollir el torneig nadalenc de futbol sala de 12 hores, organitzat per la MartoLeague, i amb el suport del Club Sala 5 i de l’Ajuntament de Martorell. Al campionat, que va arrencar a les 09.00h i va finalitzar a les 21.00h, hi van participar un total de 16 equips i més de 150 jugadors.

El torneig de la MartoLeague, encapçalada pels martorellencs Víctor Marco i Oriol Pla, va tornar a tenir un format molt similar al de la Kings League, però adaptat al futbol sala. Els equips havien de tenir un màxim de 10 jugadors (5 jugadors de camp). Els partits només eren d’una part de 20 minuts. I, a més, els conjunts disposaven d’una carta que els donava avantatge en el joc i que podien treure en qualsevol moment. També, a partir del minut 18 de partit els gols tenien valor doble.

Oriol Pla, un dels organitzadors, explicava que els jugadors “ho van entendre tot bé. No hi havia gaires modificacions entre el futbol sala i el futbol, només afegir les cartes. Tots els equips van acabar molt contents i volen un altre torneig”.

Oriol Pla, organitzador de la MartoLeague

El Bubis FC, finalista del torneig de futbol celebrat a l’estiu, es va proclamar campió d’aquesta edició nadalenca de la Martolegue. Després d’emportar-se la victòria per 5-2 davant el Boinas FC en una final molt disputada. El tercer i el quart classificat van ser el Socis FC, i els Grues i Tractors FC, respectivament.

Oriol Pla assegurava que des de l’organització es va fer una valoració molt positiva del torneig. “Tant nosaltres, com el Sala 5 i l’Ajuntament vam acabar molt contents i vam parlar ja de la següent competició. Tot va sortir bé, no va haver-hi cap problema i, encara no hi ha res tancat, però a l’estiu tornarà a haver-hi un torneig”.

Oriol Pla, organitzador de la MartoLeague

El torneig de 12 hores, que comptava amb l’esponsorització de diversos comerços locals, va finalitzar amb una entrega de premis. El primer classificat -Bubis FC- va guanyar un sopar al Taps i Tapes per valor de 300€, el segon -Boinas FC- un sopar al Dreams Martorell per valor de 200€, i el tercer -Socis FC- es va emportar una cistella del Va de Gla per valor de 80€. El format, a més, donava premis variats com el de joc net -Boinas FC- i el MVP de la final que va aconseguir Marcos Ibáñez.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de l’alcalde Xavier Fonollosa, i del regidor d’Esports, Gerard Mimó.