El calendari de l’Ajuntament de 2017 mostra la transformació de Martorell, des de l’aire

908

L’Ajuntament de Martorell ja ha començat a repartir el calendari de 2017, que inclou catorze fotografies aèries del municipi a tot color, que mostren la trama urbana i l’evolució de la via pública. Qui ho desitgi, en pot demanar el seu exemplar, gratuïtament, al Centre Cultural i a la Casa de la Vila.

El protagonisme absolut del calendari, aquesta vegada, és per als barris, les places, els carrers, els edificis i els espais verds de Martorell: el paisatge urbà que formen. I, tot plegat, a vista d’ocell, en unes panoràmiques que mostren la transformació i l’ordenació de la via pública dels darrers anys.

La coberta té una imatge doble, que continua a la contracoberta i que forma una panoràmica amb el castell de Sant Genís de Rocafort en primer pla, i Martorell i tota la plana del Montserratí fins a la muntanya de Montserrat, retallada a l’horitzó.

A l’interior, cada mes mostra des de l’aire una vista diferent del municipi: Can Cases, la Vila, la rambla de les Bòbiles, el passeig de Catalunya, el Torrent de Llops o la plaça del Vi, entre d’altres.

El format final del calendari és un Din A3, imprès en vertical i lligat en espiral per un dels cantons curts, amb una petita anella perquè es pugui penjar d’un clau de ganxo a la paret.