El CB Castellbisbal guanya el Torneig Vila de Martorell de categoria sènior femení

1058

El CB Castellbisbal ha estat el guanyador del Torneig Vila de Martorell de categoria sènior femení celebrat aquest cap de setmana pel Club Bàsquet Martorell al Pavelló Esportiu Municipal. En aquest torneig hi ha pres part quatre equips: el CN Sabadell i el CB Castellbisbal, de Primera Catalana, i el Bàsquet Pallejà i el CB Martorell de Segona Catalana. Després d’imposar-se al CB Martorell, el Castellbisbal va accedir a la final i ha guanyat el Club Natació Sabadell a la final celebrada aquest diumenge.

El torneig va començar ahir, amb la semifinal entre el CB Martorell i el CB Castellbisbal. En aquest primer partit, les visitants van guanyar per un clar 27 a 65. Les visitants van aprofitar la manca d’encert local per segellar la seva presència a la final.

A l’altra semifinal, que enfrontava el Bàsquet Pallejà i el Club Natació Sabadell, les vallesanes van guanyar les del Baix Llobregat. La primera meitat va cloure amb un resultat ajustat, 15 a 16, però el Sabadell va trobar més efectivitat a la segona part i va guanyar per 50 a 33.

A la final, el Castellbisbal s’ha imposat al CN Sabadell en un partit ajustat i que no s’ha resolt fins ben entrat el darrer període. El Castellbisbal guanyava per sis punts al descans, i tot i que al tercer quart el Sabadell s’ha apropat a fins només un punt, el triomf ha caigut de banda de l’equip que vestia de lila (43-50).

De la seva banda, en el partit pel tercer i quart lloc, el Bàsquet Pallejà s’ha imposat al CB Martorell per un còmode 33 a 64.

A l’entrega de premis ha assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, així com el president de la Federació Catalana de Basquetbol Miquel Fa i el president del Club Bàsquet Martorell Miquel Fusalba.

Torneig de waterpolo

Per la seva banda, l’absolut femení del Club Natació Martorell ha pres part al torneig que promou l’AE Santa Eulàlia, a L’Hospitalet de Llobregat. A la cita hi ha participat el Mediterrani, l’AESE, el Badia i el Granollers (al grup A) i el CN Sant Feliu, l’Horta, el CN Catalunya i el CN Martorell (grup B).

Les de Rafa López van guanyar un partit de la fase de grups, contra l’Horta per 7 a 5, mentre que van caure contra el Sant Feliu (15-2) i contra el Catalunya (8-5). Avui, la victòria per 8 a 0 contra el Granollers els ha permès disputar la cinquena plaça. Malgrat tot, ha perdut per 11-3 contra l’AESE i s’ha classificat com a sisè equip del torneig.