El CB La Mercè recull 400 euros per a l’ONG Mans Mercedàries en un torneig de rècord

966

El Club Bàsquet La Mercè ha celebrat durant tot el matí el 3×3 solidari en favor de l’ONG martorellenca Mans Mercedàries i ha aconseguit recaptar 400 euros que aniran a parar el camp de treball de Kènia. Amb una de les participacions més altes de les quals s’han registrat des que comencés a celebrar-se aquesta cloenda de la temporada, el club presidit per Laura del Amo ha reunit 37 equips que, en quatre categories diferents, han omplert les pistes de l’escola.

El club ha tirat endavant un torneig ambiciós, on hi han pres part jugadors i jugadores arribats de la mateixa entitat, però també de Martorell i de poblacions veïnes i que han completat les categories premini-mini, infantil, cadet i júnior-sènior-veterans. Una representació de la junta directiva també hi ha participat i ha entrat dins el quadrant de partits previst.

Els guanyadors de cada categoria han quedat definits ben entrat el migdia i han estat els equips Potreros (en premini-mini), Almer (infantil), Panatimankos (cadet) i Oncelillo (júnior-sènior-veterans). A més, durant el torneig s’ha celebrat el concurs de triples, on David Collazos i Dani Roy s’han imposat, mentre que en el de súper cistella, se l’han embutxacat Aleix Batllevell i Abel Escudero.

Donen vida a l’escola i el club

Aquest torneig ha servit al club per tornar a la normalitat pel que fa a cites extraordinàries i que van més enllà de les lligues regulars de tots els equips. En aquest sentit, la presidenta Laura del Amo ha exposat que “feia anys que no teníem tanta gent i estem molt contents per tots els equips i les famílies que han vingut, la gent tenia ganes de tornar a fer coses com aquesta”. A més, ha destacat que col·laborar amb l’ONG Mans Mercedàries suposa mantenir-se fidels a la seva intenció de caminar plegats.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

El club ha emmarcat aquest torneig dins la celebració del seu 30è aniversari i per a l’ocasió ha venut samarretes, clauers i productes commemoratius. L’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó i Lluís Amat han estat presents a la cita i en el repartiment de les medalles i els trofeus als guanyadors. Al final del torneig, han entregat el xec dels 400 euros a Mans Mercèdaries, mentre que l’ONG hi ha respost amb un obsequi arribat d’Àfrica.