El Sala5 ascendeix a Segona Divisió i fa festa grossa al Pavelló Esportiu Municipal

1340
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El primer equip del Sala5 Martorell s’ha imposat a l’Unión Tres Cantos FS (7-3) en el partit de tornada de la tercera fase del playoff d’ascens a Segona Divisió i ha segellat el bitllet cap a la categoria de plata del futbol sala estatal. Els martorellencs, que s’han mostrat invictes en aquest playoff, han exhibit gol i eficiència per fer via cap a una categoria on van militar-hi fa onze temporades.

El conjunt de Víctor González ha hagut de remuntar un resultat advers, el mateix escenari que va trobar-se en l’anada a Madrid. Però avui ha estat amb només un gol en contra i ha sabut donar-hi la volta, gràcies als gols d’Oussama Chefrau i Ramón Sánchez, en una pilota recuperada i un servei de cantonada, respectivament. Abans del descans, els martorellencs s’han mostrat més compactes en defensa, malgrat haver rebut un últim gol en contra que ha empatat el marcador.

En la represa, els madrilenys han proposat un sistema de joc que buscava la superioritat i han mostrat més contundència en els primers minuts. Però Ferran Ruiz ha aparegut per tornar a donar el control al seu equip, en un xut sol des del seu camp. Els martorellencs seguien defensant-se davant la proposta visitant i veient la porteria buida, Imad Ruiz ha trobat el quart gol, molt celebrat pel Pavelló Esportiu Municipal.

Sentencien i celebren

Pablo Perea hi ha respost amb un xut inapel·lable que tornava a escurçar la diferència, però els vermells s’han destapat veient les opcions que donaven els madrilenys en proposar el porter-jugador. Els de González s’han mantingut forts i han aprofitat les ocasions de què han disposat per eixamplar el seu domini. Pavel Pérez i Oussama han tancat el triomf amb dues dianes més (7-3) que han permès els prop d 1.400 aficionats celebrar un ascens molt anhelat.

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Gerard Mimó, així com gran part de l’equip de govern han estat presents al partit i han felicitat l’equip i la junta directiva del club. Els jugadors martorellencs Eric Garcia, Salva Ferrer i Laia Martret han estat espectadors de luxe de l’ascens i han companyat un pavelló que s’ha omplert per celebrar la tornada a Segona Divisió.

Escolteu la retransmissió del partit que ha ofert Ràdio Martorell:

Sala5-Unión Tres Cantos (primera part)
Sala5-Unión Tres Cantos (segona part)