El CB Martorell començarà la lliga el 2 d’octubre

1029
CB Martorell (imatge: CB Alpicat, Pol Puertas)
CB Martorell (imatge: CB Alpicat, Pol Puertas)

El primer equip del Club Bàsquet Martorell començarà la temporada 2022-2023 el 2 d’octubre i enguany competirà al sotsgrup C1 de lliga EBA, on viatjarà fins a tres ocasions a Saragossa i dues a les Illes Balears. Els de Jordi Pi i Manu Hernández coneixeran fins a vuit equips nous diferents respecte la temporada passada i tornaran a veure’s les cares amb el Joventut de Badalona, el Llucmajor, el Mataró Boet Maresme, l’Almozara i l’Alfindén.

La lliga regular s’engegarà a la pista del CB Vic el 2 d’octubre i la primera jornada a casa serà una setmana després, el 9 d’octubre, davant el nouvingut Àgora Portals balear. La primera volta acabarà el 15 de gener al Pavelló Esportiu Municipal contra el Gironès Bisbal Bàsquet. La segona volta aixecarà el teló el 2 de gener també a casa i el tancament de la lliga serà el 22 d’abril.

La Lliga Catalana EBA, al setembre

Els blaus també han conegut el calendari de la Lliga Catalana EBA, que començarà el 3 de setembre i on hi competirà al grup 05. Els rivals dels de Jordi Pi i Manuel Hernández jugarà contra el CB Esparreguera en la primera jornada, rebran el CB Santfeliuenc al Pavelló Esportiu Municipal i visitarà el BBA Castelldefels el 18 de setembre.

Pel moment, el CB Martorell s’ha reforçat amb Armand Albarran, Pau Hernández, Pol Pagès i Pol Saiz i ha anunciat les renovacions de Miquel Aliaga, Albert Valle, Eloy Domènech, Jordi Catalán i Luis Martos.