El CB Martorell començarà la pretemporada el 21 d’agost amb la plantilla ja tancada

621

Temps de canvis al CB Martorell. Tot i només anunciar sis jugadors de moment a xarxes socials, l’entitat ha avançat que ja té tancats els 11 jugadors que conformen la plantilla per la temporada que ve a Lliga EBA. Serà una revolució perquè només continuarà de la temporada passada Alejandro Garaizabal. Tots ja treballen amb els seus plans individuals amb el coneixement que el dia 21 d’agost estan citats per encetar els entrenaments.

Toni Mesa, com ja havíem comentat feia unes setmanes, serà el nou tècnic del primer equip: “Des de la part de preparació física, ens hem posat a treballar amb un calendari que han de fer els jugadors per arribar en condicions òptimes per aguantar les primeres sessions i estar físicament bé”, deia Mesa.

Toni Mesa, tècnic del CB Martorell

Metamorfosi a la plantilla

I una de les grans notícies de cara al curs vinent és la revolució esmentada prèviament: 10 jugadors arribaran al club. Els confirmats a Instagram, de moment, són: Jordi Jarque, Destiny Olu, Marc Peralta, Xavi Ortiz, Xavi Roqueta i Alejandro Garaizabal. Mesa assegurava que l’equip “s’ha renovat totalment, s’haurà de començar de zero. Tenim onze jugadors i ja donem per tancada la plantilla. D’aquesta manera també deixem espai pels joves que tenim al planter. Així fem que la gent de Martorell que potser ara no té l’espai pugui anar tenint aquestes petites oportunitats en entrenaments i partits”.

Toni Mesa, tècnic del CB Martorell

La permanència, gran objectiu

Cal no oblidar que la darrera temporada, els martorellencs van patir molt per salvar la categoria. El quadre entrenat per Jordi Pi va haver de lluitar fins a les darreres jornades per segellar la salvació. Mesa creia que “l’any passat es va patir bastant, però el grup era molt difícil. Més de la meitat de la taula optaven a pujar de categoria. Per això, crec que es va fer bona feina. El primer objectiu, evidentment, és la permanència. No podem passar de patir un any a tractar de pujar de categoria. Evidentment, volem salvar-nos en poques jornades i després treballar per aconseguir quedar en millor posició si ens queden jornades suficients”.

Toni Mesa, tècnic del CB Martorell

El nou projecte de Toni Mesa arranca al camp del DM Group Mollet -un clàssic d’aquestes categories- el pròxim 1 d’octubre.

El primer duel a casa, d’altra banda, serà contra el Quart Grues Cruz. El 7 de gener finalitzarà la primera volta. En aquella data, els blaus reben CB Tecnocasa Salt. El darrer duel de la competició -el 14 d’abril- el disputaran contra aquest equip a l’altre camp.