El CB Martorell descobreix el calendari del nou curs a Lliga EBA

697
Club Bàsquet Martorell (Foto: @xvs70)

El Club Bàsquet Martorell ja coneix els rivals i el calendari de la propera temporada a Lliga EBA. La Federación Española de Baloncesto ja ha fet pública la composició dels grups del quart esglaó del bàsquet estatal. El conjunt blau jugarà a la conferència C-2, un grup integrat per 12 clubs, d’entre els quals nou són catalans, dos són aragonesos i un balear. El debut oficial en lliga arribarà el cap de setmana del 2 i el 3 d’octubre.

La llista, a banda del CB Martorell, està formada per: Joventut de Badalona, Mataró Parc Maresme Boet, OBC Alfindén, AE Badalonès, Cochesinternet.net Alpicat, Patria Hispana Seguros Almozara, Torrons Vicens – CB L’Hospitalet, Tenea – CB Esparreguera, Maristes Ademar, Monbus CB Igualada i AEA Solidària Llucmajor.

L’equip de Jordi Pi s’estrenarà en competició de lliga el 3 d’octubre al Pavelló Esportiu Municipal davant l’Associació Esportiva Badalonès. La setmana següent, en el primer duel a domicili, els martorellencs es desplaçaran a Alpicat. La cloenda de la lliga regular també serà a casa -el 2 d’abril del 2022- davant l’OBC Alfindén. El derbi del Baix Llobregat amb el CB Esparreguera està previst per la sisena jornada, que es disputarà el 7 de novembre a Martorell. El partit de la segona volta serà el 20 de febrer a domicili.

El CB Martorell jugarà contra conjunts amb els quals ja s’hi ha enfrontat darrerament i d’altres que seran més nous. El duel amb el Llucmajor, el botxí en l’accés a la fase final d’ascens la temporada passada, “tindrà un petit al·licient”, segons el tècnic Jordi Pi. A més, també destaca el partit contra l’Esparreguera, ja que “sempre hi ha aquesta rivalitat tan maca que ens dona el bàsquet”.

Jordi Pi, entrenador del CB Martorell

El club martorellenc ha confirmat la continuïtat de sis jugadors respecte el curs passat: Albert Valle, Silvi Esteves, Ivan Llull, Xavi Balaguer, Jordi Catalán i Alejandro Catalán. A més, també ha anunciat la incorporació de Miquel Aliaga (CB Esparreguera), Eloy Domènech (Basket Almeda), Ferran Llorens (CB L’Hospitalet) i Carlos Manzanares. Per contra, hi ha quatre jugadors que s’han acomiadat de la disciplina blava: Robert Marsol, Jordi Pujolreu, Nil Brià i Jordi Oller. A falta d’anunciar un últim fitxatge, la plantilla quedarà tancada amb 11 jugadors, tot i que s’hi podria afegir algun més en cas que es presentés una bona oportunitat.

El tècnic Jordi Pi es mostra satisfet amb el conjunt amb què comptarà en el nou curs a Lliga EBA. “Tenim un bloc molt correcte, amb el qual estem molt contents”, afirma l’entrenador, que també diu que “serà un any especial i tots ens l’agafem amb moltes ganes”.

Jordi Pi, entrenador del CB Martorell

Els martorellencs tornaran a la feina a partir del 23 d’agost, amb la mirada posada a la primera competició del curs, la Lliga Catalana EBA.