El CB Martorell guanya a casa i encadena dos triomfs consecutius

568
CB Martorell

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar La Bisbal Bàsquet (79-76) i suposa la segona victòria consecutiva després de la tornada de les vacances de Nadal. En la jornada en què Armand Albarran va tornar a jugar després d’una lesió, els de Jordi Pi van haver d’anar a la pròrroga per confirmar el triomf, el quart en la seva llista particular.

Els blaus, però, van haver de remar a contracorrents des de ben aviat. Els gironins van viure de les segones i les terceres opcions en el primer quart, quan es van fer forts prop del cèrcol.  En un intercanvi de punts constant, el patit va mantenir-se igualat i en el segon quart, els blaus van recuperar terreny. Tot i les pèrdues de pilota d’ambdós equips, el marcador no es decidia i els de Jordi Pi van capgirar-lo gràcies a l’encert de Jordi Catalán, que va acabar amb 20 punts i 28 de valoració.

En la represa, els martorellencs van mantenir-se per davant i a manca de 5 minuts, van topar contra una defensa zonals dels visitants. Els gironins van aprofitar dos tirs lliures i una acció extra per empatar el partit. En la pròrroga, l’inici va ser per a La Bisbal, però el treball en defensa dels martorellencs, les ganes per quedar-se amb la victòria i un llançament d’Eloy Domenech va sentenciar la victòria.

El tècnic martorellenc Jordi Pi valora el treball defensiu per aturar el joc interior dels visitants i l’actuació de Jordi Catalán: “Vam aturar molt bé el seu pivot i Jordi Catalán va fer un dels millors partits, va ser el dominador del joc interior”.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Aquest triomf deixa els blaus desens, amb quatre victòries i nou derrotes i a una victòria de diferència de la novena posició.

Deixen anar una victòria

El primer equip del Sala5 Martorell va empatar contra el Bisontes de Castelló (5-5). Els vermells van deixar anar el seu avantatge per acabar sumant només un punt que els manté fora dels llocs de perill. Amb el marcador a favor al descans, la segona meitat es va igualar i les dues dianes de Beto a les acaballes van permetre que els castellonencs s’emportessin 1 punt de la seva visita a Martorell.

El tècnic vermell Víctor González creu que hauran de quedar-se amb el domini que van tenir, més enllà d’haver perdut dos punts. “Estic enfadat, tots ho estem, no podem passar d’un 5 a 2 a un 5 a 5, hem de saber competir en aquests moments”, ha expressat.

Víctor González, entrenador Sala5 Martorell

Amb aquest marcador, els vermells es queden a la dotzena plaça, amb 17 punts i sis per sobre dels llocs de descens.

El CH Martorell tomba un rival directe

El primer equip masculí del Club Handbol Martorell va guanyar contra el Balonmano Granollers (18-21) en una jornada clau. Els groc-i-negres van tombar un rival directe gràcies a una defensa sòlida i que va deixar poques escletxes als vallesans. En el segon temps, van controlar el seu domini i ja no van deixar escapar dos punts amb què en sumen vuit i es preparen per a la segona volta.

En el cas del femení, les de Jordi Florenza van caure contra el BM La Roca (25-20) després d’un primer temps molt complet. Les vallesanes van penalitzar les errades de les groc-i-negres per posar distància al marcador.

En waterpolo, l’absolut masculí del CN Martorell va empatar a 8 contra el CN Igualada en un partit on van acusar un inici amb dubtes. La manca d’àrbitres per a aquesta jornada i les errades van propiciar que els martorellencs no acabessin de trobar-se còmodes. L’empat els deixa tercers.

El tècnic Diego Vigo parla de la jornada de dissabte com “un partit que se’ns va complicar perquè no vam entrar mentalitzats i fins les set de la tarda no vam jugar, ja que no teníem àrbitre assignat”.

Diego Vigo, entrenador absolut masculí CN Martorell

En femení, la plantilla de Rafa López va perdre contra el CN Montjuïc (6-14) en una jornada molt exigent. Les martorellenques, coneixedores de la dificultat del partit, van treballar per intentar tornar a la competició amb bones sensacions després de les vacances de Nadal. L’entrenador Rafa López exposa que “sabíem que seria molt difícil des del primer moment”. Amb aquest resultat, el conjunt martorellenc és vuitè.

Rafa López, entrenador absolut femení CN Martorell

I en futbol, doble derrota dels primers equips del CF Martorell. El masculí va perdre contra la UD Viladecans (0-1) i el femení va caure al camp del CFU Mira-Sol Baco (4-1).